BOOK MIG

Vejledende priser i DKR

B2C privat 1:1 coaching/stress-coaching/yoga dkk 850,- (60 min.)

For dig som er på syge/dagpenge/kontanthjælp dog dkk 500,- (45 min.)

Træningsklienter – EFT (emotions fokuseret psykoterapi) dkk 400,- (60 min.)
Prisen er ved køb af min. 4 sessions. For en session er prisen dkk 600,-
Du skal blot bestemme dig efter 2. session.

* * *

B2B coaching/stress-coaching/yoga dkk fra 1.100,- (60 min.)

Event/Workshop/Teamdag (6-8 timer) fra dkk 14.000,-

Event/Workshop/½ Teamdag (3-4 timer) fra dkk 8.500,-

Fyraftensmøde/Foredrag/YogaEvent (1-2 timer) fra dkk 6.500,-

TeamCoaching (min. 2 timer) fra dkk 5.500,-

Ved fakturering til virksomhed/arbejdsplads tillægges ovenstående priser moms (undtagen yoga, som der ikke er moms på).

Kørselstillæg & brotillæg kan forekomme.

Betaling via mobilepay kan ske på 39519

HUSK – de første 15 min. på telefonen er altid gratis. 

Jeg samarbejder med Nordic Health Institute og er bl.a. certificeret stresscoach fra Bjarne Toftegård. Jeg samarbejder ligeledes med After Work Arrangements.  

Hvor foregår sessions ?
For private: Jeg er tilknyttet Huset Sanitas  i Hillerød 5 min. gang fra Hillerød stationen og med gratis parkering i gården. Jeg har faste dage her, hvor jeg kan møde dig. Dage er typisk mandage & fredage, da jeg er booket de øvrige dage til andre opgaver. Men giv et kald, så finder vi en tid til dig.

For virksomheder: I stiller faciliteter/lokaler til rådighed.

Nyhedsbreve
Udsendes typisk 1 x pr. måned. Du kan af/tilmelde dig, som du lyster. Deltager du på et af mine retreats, tilmeldes du automatisk. Du kan altid framelde dig igen. Se Privatlivspolitik nedenfor.

Forretningsbetingelser JETTE BLOK & MUSA Consulting

For private kunder (B2C)
Afbestilling af ydelser skal ske 48 timer inden aftale, ellers faktureres fuldt beløb, medmindre andet aftales. Afbud skal meddeles pr. telefon, sms eller mail. Priser vil altid være angivet inkl. moms.

For virksomheder (B2B)
Ordrer fra B2B betragtes som bindende, medmindre andet er aftalt. JETTE BLOK & MUSA Consulting forpligtiger sig til at levere den aftalte ydelse på aftalt tidspunkt til den aftalte pris. Faktureringsvilkår kan være forskellige fra kunde til kunde, men som udgangspunkt 8 dage kontant. Priser ved tilbud, vil være angivet ekskl. moms medmindre andet er angivet. Eventuel afbrydelse eller annullering af en allerede indgået aftale, vil udløse krav om betaling af modtagende ordre(r). Ved misligholdelse gælder alm. dansk rets gældende betingelser, herunder dansk rets almindelige erstatningsregler.

For både B2C og B2B gælder almindelige regler omkring force majeure. JETTE BLOK & MUSA Consulting kan ej holdes ansvarlig for hverken direkte eller indirekte tab, som kunden måtte lide i disse situationer. Derudover gøres der opmærksom på, at al yoga udøves på eget ansvar. 

The best way you can find out, if you can trust people, is to trust them . . .

Privatlivspolitik
JETTE BLOK behandler persondata og har vedtaget denne Privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.
Ejer- og kontaktoplysninger
Hjemmeside ejes og udgives af:
JETTE BLOK
www.jetteblok.dk
info@jetteblok.dk
Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden her, kontakter os per telefon eller e-mail, indsamler og behandler vi dit navn, telefon nummer og mail. Det sker fx hvis du tilmelder dig nyhedsbrev eller køber StilleStund. Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden, kan fx være navn, telefonnummer, nyhedsbrevsinteresser eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at udfylde for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en * (stjerne). Vi beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse.
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Vi anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre vores services bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.
Videregivelse af oplysninger
Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart.
Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet.
Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk
Cookies
Når du besøger hjemmesiden lagres en cookie, som kan slettes af dig.
Følg JETTE BLOK