YOGARETREAT – StilleStund i GOA november 2019

Til november 2019 tager jeg afsted igen. . . . skal du med ? 

Igen skal vi bo på vidunderlige Ashiyana – mit efterhånden 2. hjem i Goa, Indien.

Retreatet bliver lidt anderledes end de foregående rejser, for denne gang er der udelukkende yoga, meditation & mindfulness på programmet.

Du vågner om morgenen og starter dagen sammen med mig i 150 varme, lune og kærlige minutter på yogamåtten.

Der vil være både lidt pranayama & mindfulness teori, praksis du kan tage med hjem, meditation og yoga for hele kroppen.

15 timers praksis med mig på yogamåtten – og derudover mulighed for 120 minutters daglig yoga på Ashiyana med dygtige internationale undervisere, som er med i prisen.

Resten af dagen er sat af til at du kan få massage, gå på stranden, slappe af, nyde en frisklavet juice – og bare nyde RO og FRED og en StilleStund til DIG.

”Jeg har fået en livsglæde, som aldrig før, og ser livet med stærkere farver” // Helena, deltager på retreat i Indien

Der er plads til 15 deltagere på rejsen og det er vigtigt for mig at understrege, at ALLE kan være med – og det ikke kræver særlige forudsætninger, at deltage i JetteYoga. Jeg skal nok sikre, at hvis du er øvet, at du udfordres – og hvis du er nybegynder, at du er tryg.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om turen – jeg skriver dig gerne op, til når jeg har endelige datoer og boliger på plads . . . 

Flypris er fra ca. 4.000,-
Boligpris er fra ca. 4.000.-

Kursusprisen er 3.799,-

Du kan altså samlet gøre det for mindre end 12.000 for flyrejse, halvpension, egen bolig og kursus – alt efter hvornår du får booket din flybillet og hvilken bolig, som du ønsker. Jeg flyver selv via Qatar, som er lidt dyrere – men for mig mere behageligt – og jeg bor typisk i en eco-lodge eller palmgrove. Alle boliger kan varmt anbefales – og jeg efterhånden prøvet alle prisklasser – som alle fungerer så fint.

Så skal 2019 være året, hvor du giver dig selv den ultimative gave – eller måske ønsker dig den – så kontakt mig for mere info.

Kærlige hilsner

JETTE BLOK
23314002

 

Følg JETTE BLOK