PSYKOTERAPI – TRÆNINGSKLIENTER

Kontakt mig på info@jetteblok.dk hvis du vil sikre din plads til et liv med bedre balance & selvregulering

I forbindelse med mit studie (Psykoterapeut) søger jeg træningsklienter, som har lyst til at være i mine hænder en stund. Jeg har allerede haft mere end 80 sessions med en bred vifte af klienter – og jeg fortsætter frem til sensommer 2020 med at have træningsklienter.

Jeg bevæger mig i de felter, der hedder Neuroaffektiv Udviklingspsykologi, Emotions Fokuseret Terapi og Gestaltterapi, som begge alle oplevelses-orienterede og fænomenologiske – og som nænsomt inviterer dig til at kende dig selv endnu bedre – forløse det, der ikke virker i dag og give dig et mere frit liv, hvor du er mere i førerhuset i forhold til dine reaktioner i hverdagen.

Jeg arbejder ganske bredt både inden for tilknytning, skam, sorg, identitet, misbrug og svigt.

Jeg bevæger mig både i det præfrontale (rationelle) limbiske (følelser) og autonome (sansninger) system.

Vores handlinger gennem livet, så længe vi er på autopilot, vil være en genklang af barndommens gade og år. Vores adfærd i relationer og kontakt, vil være ekkoer af fortiden. Gennem terapi, indsigt, vågenhed, nysgerrighed og åbenhed, kan vi vokse op til modenhed og den voksne, som vi er nu og her og sætte barndommens indre organisering fri. Vi kan give barnet fred og tryghed og den voksne i os kan træde frem og stå i sit eget ståsted. Vågent og opmærksomt // Jette Blok

Kontakt mig, hvis du er interesseret på 2331 4002.

Sessions foregår typisk siddende og vi har 60 min. i alt pr. gang. Jeg har klinik i Huset Sanitas, Nordre Jernbane Vej 16, 3400 Hillerød tæt ved stationen & gratis parkering i gården.

Der er et begrænset antal pladser – og det er først til mølle. 

Der er dage sat af til disse forløb efter sommerferien og de er i 2019:

E – Eftermiddagstider er: 1300, 1415, 1530, 1645

F – Formiddagstider er: 0800, 0915, 1030, 1145

Oktober

25 (E – ingen ledige tider)
28 (F – få ledige tider)

November
18 (E- få tider)
25 (E- få ledige tider)

December
9 (E – ledige tider)
11 (E -ledige tider)

Så du skal kunne på nogle af disse tidspunkter, da det er disse jeg har pre-booket.

Ønsker du tider som ligger ud over disse dage, skal du betale ekstra 100,- for lokaleleje. Jeg gør det gerne, hvis det kan passe ind i min kalender.

At være træningsklient kræver min. 4 sessions og du skal være opmærksom på, at terapi er anderledes end coaching – dette går dybere og ofte også, langsommere. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette tilbud IKKE gælder coaching. 

Jeg vil meget gerne filme et par af mine klienter, primært for at observere mig selv, så hvis du har mod på det, sig til.

Se priser under “book mig” herinde.

The strongest among us, are those, who reach for others – Sue Johnson

Følg JETTE BLOK