PSYKOTERAPI – TRÆNINGSKLIENTER

NYE TIDER FRA FEBRUAR 2019 – kontakt mig på info@jetteblok.dk hvis du vil sikre din plads til et liv med bedre balance & selvregulering.

I forbindelse med mit studie (Psykoterapeut) søger jeg træningsklienter, som har lyst til at være i mine hænder en stund.

Jeg bevæger mig i de felter, der hedder Neuroaffektiv Udviklingspsykologi & Emotions Fokuseret Terapi (EFT), som begge er oplevelsesorienteret og fænomenologiske – og som nænsomt inviterer dig til at kende dig selv endnu bedre – forløse det, der ikke virker i dag og give dig et mere frit liv, hvor du er mere i førerhuset i forhold til dine reaktioner i hverdagen.

Jeg arbejder ganske bredt både inden for tilknytning, skam, sorg, identitet, misbrug og svigt.

Jeg bevæger mig både i det præfrontale (rationelle) limbiske (følelser) og autonome (sansninger) system.

Vores handlinger gennem livet, sålænge vi er på autopilot, vil være en genklang af barndommens gade og år. Vores adfærd i relationer og kontakt, vil være ekkoer af fortiden. Gennem terapi, indsigt, vågenhed, nysgerrighed og åbenhed, kan vi vokse op til modenhed og den voksne, som vi er nu og her og sætte barndommens indre organisering fri. Vi kan give barnet fred og tryghed og den voksne i os kan træde frem og stå i sit eget ståsted. Vågent og opmærksomt // Jette Blok

Kontakt mig, hvis du er interesseret på 2331 4002.

Sessions foregår typisk siddende og vi har 60 min. i alt pr. gang og det vil foregå i Hillerød i Huset Sanitas tæt ved stationen & gratis parkering i gården.

Der er et begrænset antal pladser – og det er først til mølle. 

Der er dage sat af til disse forløb og de er:

Februar 8 & 22
Marts 15 & 29
April 8 & 26
Maj 20 & 24

Alle mellem 13-18.

Så du skal kunne på nogle af disse dage.

At være træningsklient kræver min. 4 sessions og du skal være opmærksom på, at terapi er anderledes end coaching – dette går dybere og ofte også, langsommere. 

Jeg vil meget gerne filme et par af mine klienter, primært for at observere mig selv, så hvis du har mod på det, sig til.

Se priser under “book mig” herinde.

The strongest among us, are those, who reach for others” – Sue Johnson

Følg JETTE BLOK