LEDIGE & SYGEMELDTE

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med ledige – både de syge, de raske, de akademiske og ufaglærte og har i dag et samarbejde med landets største aktør på markedet AS3.

Jeg inspireres gang på gang – og mærker heldigvis også altid, at inspirationen er gensidig. At stå efter mange år på arbejdsmarkedet og skal søge nyt job og nye veje – eller være nyuddannet og på vej til det første ”rigtige job” – jeg favner begge grupper – og sikrer en stemning i lokalet, hvor alle føler sig velkommen – og alle får et eller andet med hjem.

Når vi ved bedre, gør vi bedre.

Undervisningen er dialogbaseret og er bl.a. i CV og jobsøgning, Personlig præsentation, LinkedIn, Jobsøgning i SMV, Netværk, Mindfulness, Iværksætteri m.m.

Jeg tror på, at det ikke blot handler om, at finde et nyt job – men om at finde det rigtige job, med de rigtige opgaver, bedste chef i en virksomhed, der giver mening for DIG. Det er et gensidigt forhold – et samarbejde – og det er mange timer, at vi er på arbejde, så vi skal kende vores eget HVORFOR og sikre, at det matcher den virksomhed, der får os.

Your life is your message to the world – make sure it is inspiring . . .

Dig som er sygemeldt, har brug for en anden tilgang. Her undervises der fx i mestringsstrategier så man kan mestre sygdom, stress, smerter, mindfulness & diagnoser og begå sig i en hverdag med nye vilkår – vilkår som måske er blivende.

At skulle lære sig selv at kende efter at være blevet ramt af enten en fysisk eller psykisk sygdom, er en rejse, som kan være både barsk og givende på samme tid.

Med respekt for den enkelte, tager jeg udgangspunkt i at øge evnen til at observere både tanker, adfærd, handling og følelser undervejs. Ved at være Sherlock Holmes i sit eget liv, kan du stille og rolig tage styringen tilbage – og føle, at du igen er med til at skabe en din hverdag.

Jeg har erfaring med forløb, som inkluderer alt fra mennesker ramt af stress til mennesker med kroniske sygdomme. På forløbene er der en unik forståelse for den enkelte og jeg formår at skabe et rum, hvor selv kandidaten med størst angst, føler sig tryg.

Rather than being your thoughts and emotions, be the awareness behind them . . . Eckart Tolle

Følg JETTE BLOK