LEDIGE & SYGEMELDTE

Ledige & Sygemeldte skal mødes i øjenhøjde – og det gør jeg. Jeg hjælper de raske til beskæftigelse og de sygemeldte til afklaring.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med ledige og sygemeldte. Det være sig både de akademiske og ufaglærte.

Jeg inspireres gang på gang – og mærker heldigvis også altid, at inspirationen er gensidig. At stå efter mange år på arbejdsmarkedet og skal søge nyt job og nye veje – eller være nyuddannet og på vej til det første ”rigtige job”. Jeg favner begge grupper og sikrer en stemning i lokalet, hvor alle føler sig velkommen – og alle får et eller andet med hjem.

Når vi ved bedre, gør vi bedre.

Dig, som er rask – men ledig

Undervisningen er dialog baseret og er bl.a. i CV og jobsøgning, Personlig præsentation, LinkedIn, Jobsøgning i SMV, Netværk, Mindfulness, Iværksætteri m.m.

Jeg samarbejder med Dekra Job omkring jobsøgende akademikere.

Jeg tror på, at det ikke blot handler om, at finde et nyt job. Det handler om at finde det rigtige job, med de rigtige opgaver, bedste chef i en virksomhed, der giver mening for DIG. Det er et gensidigt forhold – et samarbejde – og det er mange timer, at vi er på arbejde. Jeg inviterer dig på en rejse, så du lærer dit eget HVORFOR at kende og sikre, at det matcher den virksomhed, der får dig.

Du kan læse lidt om min tilgang lige her . . . 

Your life is your message to the world – make sure it is inspiring . . .

Dig, som er sygemeldt

Du har brug for en anden tilgang. Her undervises der fx i mestringsstrategier så du kan mestre sygdom, stress, smerter, mindfulness & diagnoser. Du lærer også at begå dig i en hverdag med nye vilkår – vilkår som måske er blivende.

At skulle lære dig selv at kende efter at være blevet ramt af enten en fysisk eller psykisk sygdom, er en rejse, som kan være både barsk og givende.

Jeg samarbejder med Dekra Job (2. aktør) & Prescriba (via din sundhedsforsikring) for dig, som er sygemeldt.

Med respekt for den enkelte, tager jeg udgangspunkt i at øge evnen til at observere både tanker, adfærd, handling og følelser undervejs. Ved at være Sherlock Holmes i dit eget liv, kan du stille og rolig tage styringen tilbage . På den måde vil du også føle, at du igen er med til at skabe en din hverdag.

Jeg har erfaring med forløb, som inkluderer alt fra mennesker ramt af stress til mennesker med kroniske sygdomme. På forløbene er der en forståelse for den enkelte og jeg skaber et rum, hvor selv kandidaten med størst angst, føler sig tryg.

Kontakt mig allerede i dag og få hjælp til at lande, lige der, hvor det er bedst for dig.

Rather than being your thoughts and emotions, be the awareness behind them . . . Eckart Tolle

Følg JETTE BLOK