MOR DATTER FORLØB

Gruppeforløb – Mor & Datter

Relationen mellem mor og datter kan tit være betændt med misforståelser og svigt. Jeg har i min praksis haft flere mødre og derefter deres døtre, både sammen og hver for sig – og mange af problematikkerne er de samme og det har inspireret mig til at lave dette forløb for Mor & Datter.

Til september 2021 starter forløbet op 3 mødre og deres 3 døtre, hvor vi sammen skal danne grobund for en fremtidig relation. Udfordringerne som I har kan være store og de kan være mindre. Der er intet krav om, at I skal være direkte uvenner – der kan ofte blot være et ønske om, at få nogle ting sagt og få en ny forståelse sammen i et trygt forum.

At blive klogere på sine egne mønstre, tilknytning, kontaktadfærd og kontaktafbrydelser er en givende proces, som vil styrke både individ og i relationer.

Forløbet består af 3 mødegange 1630-1930.

Datoerne er:
27/9-2021
11/10-2021

1/11-2021


INTRO Prisen for forløbet er kr. 2.995,00 pr. person og det er kun muligt at deltage som privatpersoner.

FAQ

Hvem kan deltage?
Som udgangspunkt er forholdet mellem mor og datter en relation, der både kan være ganske tæt og også kan være med problematiske spændinger. Jeres relation kan have små eller dybe skår og begge er velkomne. Døtre skal være +18 år og hvis yngre, skal der foreligge samtykke fra far. Uanset skal døtre dog være fyldt 16 år.

Hvad kan jeg forvente at få ud af forløbet?
Gensidig respekt, tydeligere dialog og en fremtid sammen, hvor I har et endnu stærkere fundament. Et bedre sprog sammen og ofte kærligere forståelse for hinanden samt en mere afklaret relation. Derudover en bevidsthed omkring jeres tilknytningsmønster samt adfærd og respons i forhold til kontaktafbrydelser i jeres relation.

Hvorfor skal vi være flere i gruppen?
Det er min oplevelse, at ved at spejle sig i andre mennesker, bryder vi både tabu og får åbnet mere op for de udfordringer, som er i relationer. Du skal naturligvis være villig til at åbne op i det fortrolige rum, som vi skaber. Forløbet er derudover også inspireret af andre forløb, med mennesker i samme situation, som dermed har forståelse for hinanden, uanset historik.

Får vi lektier for?
Der vil være små (frivillige) opgaver svarende til en times arbejde pr. uge mellem vores møder.

Hvorfor er forløbet ikke for far/søn?
Jeg vil meget gerne på sigt udvide med både fædre og sønner, nu starter jeg blot med Mor og Datter, som jeg allerede nu tit ser i terapilokalet hos mig.

Hvor mødes vi?
Vi mødes i Huset Sanitas i Hillerød, hvor jeg har min praksis og har et lokale, som er stort nok til at vi kan sidde med den afstand, som er nødvendig og samtidig have den tæthed, som også er nødvendig i sådan et forløb. Der er gratis parkering i baggården og jeg byder på kaffe/the/vand. Du er velkommen til at tage en ekstra snack med, som kan nydes i pausen.

Kontakt mig for spørgsmål og tilmelding på 23314002 / jette@jetteblok.dk og du kan også læse mit nyhedsbrev om forløbet og baggrunden for det lige her . . .

Tilmelding er bindende, men ikke personlig, så hvis MOR og DATTER fortryder inden opstart, må en anden MOR og DATTER gerne overtage jeres plads. Efter opstart kan andre dog ikke tage jeres plads.

Følg JETTE BLOK