Velkommen til.

Jeg gør mig i mennesker og lever af at hjælpe mennesker, med at flytte sig og bringe større forståelse for dem selv og deres omgivelser.

Når du vælger at indgå et samarbejde med mig, får du en helt unik tilgang til dig. For du er unik. Din arbejdsplads er unik. Du får en direkte Rådgiver. En ærlig Konsulent. Nærværende Terapeut. En resultatorienteret Coach. En powerful inspirerende Foredragsholder.  

. . . med andre ord mig – og generelt et menneske, med stor appetit på livet og på de mange muligheder, som vi har.

I 2013 besluttede jeg mig for, at registrere et CVR nr. og springe ud i det, som mange havde opfordret mig til gennem årene. At være selvstændig. At kombinere min viden om krop & sind i en pakke, så den giver mening for den enkelte eller det team, som er i forløb hos mig.

Mit CV er broget som en smilende ko i høj solskin. Jeg startede som kontormus, solcenterpige, blomsterbinder, og da jeg blev voksen blev det ejendomsmægler, kvalitetskoordinator, personalekonsulent, HR direktør – bare for at nævne lidt af min vej i erhvervslivet.

Jeg har mere end 30 års erfaring fra det private erhvervsliv, fra mange forskellige stole, både højt og lavt i hierarkiet og netop det, har givet mig den ballast, som jeg har i dag – og gør, at jeg ubesværet kan gå i dialog med mennesker.

Jeg holder af, at have papir, på det jeg kan, så det har jeg. Både når det kommer til terapi, yoga, coaching, ledelse & mindfulness.

Ingen områder er tabu for mig. Jeg er kendt for at være ligefrem, direkte på en respektfuld og empatisk måde og jeg er dybt taknemmelig for alle de mennesker, som vælger at indgå et samarbejde med mig og derigennem folde sig selv endnu mere ud. Jeg har et unikt nærvær, når vi er sammen – hvad end det er 1:1 eller til foredrag. Det gør, at det vi taler om sammen, forankres endnu bedre.

Det handler for mig om at gøre en forskel, hvor jeg er – hver gang – og jeg glæder mig til at høre fra dig.

JETTE BLOK 

Mail       jette@jetteblok.dk
Tlf.         +45 23314002

Do less, Be more . . .

Følg JETTE BLOK