FLEKSIBEL REKRUTTERING 360°

Fleksibel rekruttering 360° – til fordel for alle parter. Sammen sikrer vi et match, som gavner både jer og jeres kommende medarbejder.

I 2022 brugte jeg bl.a. mit forår til at overveje, hvad min forretning manglede – og jeg tog min egen medicin i forhold til at grave dybt i mig selv for at huske på, hvornår jeg i mit arbejdsliv har været MEST glad og hvilke opgaver, det så indebar.

Det resulterede i: Rekruttering

Jeg har haft de mest fantastiske oplevelser med at matche mennesker og job – og har også været kendt for at matche lidt anderledes profiler til mange forskellige stillinger; med succes.

Min barre er høj for en god oplevelse for både virksomhed og ansøgere. Det er vigtigt for mig, at mennesker føler sig mødt, behandlet ordentligt – og respektfuldt.

Fleksible rekrutteringer sker i samarbejde med KM2JOB , hvor jeg er tilknyttet som Associeret Partner. Jeg tilbyder viden fra en bred pallette af kompetencer inden for HR, rekruttering, ledersparring, search, match – og I kan få forløbet som I ønsker, med de ydelser, som I har brug for.

KM2JOB har 3 værdier:
* Erfaring
* Fleksibiltet
* Gennemsigtighed


Så vi er på samme mission.

Det rigtige match

Hvorfor Fleksibel Rekruttering

Det er fleksibelt, fordi I kun betaler for den del af rekrutteringen, som I har brug for. Jeg kan sagtens levere A-Z og jeg kan også levere A-K eller M-Z. Det er helt op til jer og jeres behov.

360°

Jeg kalder det også 360° rekruttering, fordi jeg har siddet i alle stole, som vedrører rekruttering.

I mine unge dage var jeg vikar og ude i en hulens masse virksomheder – og fik stor forståelse for, hvad det krævede at kunne tilpasse sig. Hurtigt. Da jeg efter en barsel tænkte det var tid til mere i den boldgade igen, valgte vikarbureauet Adecco at hyre mig som rekrutteringskonsulent.

Det var en fantastisk tid i mit arbejdsliv – at matche mennesker og virksomheder og se begge gavne og blomstre. En af mine kunder valgte at hyre mig til deres HR manager og jeg tog i mod og sad nu på den anden side af skrivebordet. Efterfølgende var jeg i virksomheder, som var internationale, som henholdsvis HR manager og HR Direktør.

Du kan læse mere om min baggrund lige her.

I 2011 blev jeg ledig. Så begyndte jeg at arbejde med ledige. Så blev jeg selvstændig og har siden 2013 i eget regi hjulpet mennesker, både jobsøgende og virksomheder – rundt om hele bordet, med at finde et match i arbejdslivet.

Rekrutteringerne jeg laver spænder inden for IT, kontor, administration, mellem/ledere, HR, detail og alt med tal. Virksomhederne er typisk i SMV feltet eller startups med vokseværk.

360° rekruttering

Hvordan foregår det?

I tæt samarbejde afdækker vi den profil, som I har brug for. Det sker i en tæt sparring med jer, så vi sammen sikrer, at vi får de rigtige ansøgere til jobbet. Jeg stiller både de typiske og måske også atypiske spørgsmål til jer.

At finde en ny medarbejder koster både penge og jeres tid. I har hænderne med på kogepladen – det er min erfaring, at det giver det bedste samarbejde og resultat.

Processen

Vi laver projektplanen sammen – sætter datoer i vores kalendere, så vi fremstår professionelt og med overskud over for de kandidater, som bruger tid på os. Ordentlighed er meget vigtigt for mig, herunder at overholde tidsfrister eller oplyse om, hvis tidsfrister mod forventning ikke overholdes.

Der kan være brug for personprofil test og jeg samarbejder forskellige aktører i det felt. Jeg anvender primært Master MPA som er et fremragende dialog-redskab, der ser på kandidatens præferencer for jobadfærd. Som kunde har I mulighed for i testen at opstille kriterier for personens adfærd, som der så tages højde for i udvælgelse og interview. Jeg bruger altid 60 minutter på tilbagemelding, medmindre andet aftales.

Har I jeres egen, som I ønsker at anvende, er dette naturligvis også muligt.

Jeg afdækker både jeres behov, jobprofil og sammen laver vi en pakke, som passer til jeres behov.

Det er min erfaring, at det I investerer af tid, kommer godt igen i form af en god proces med et godt resultat og valg af medarbejder.

Skal jeg også hjælpe jer – så kontakt mig og læs meget mere om KM2JOB lige her & Master kan du læse om lige her.

Følg JETTE BLOK