PSYKOTERAPI – GESTALTTERAPI

Jeg er uddannet fra Nordisk Gestalt Institut i Fredensborg i 2020. I forbindelse med mit studie har jeg haft mere end 300 sessions med en bred vifte af eksterne klienter (ikke studiekammerater) og fra 2021 føjer jeg muligheden for nærværende terapi til mit CV.

Hvis du har været træningsklient hos mig, kan du ekstraordinært fortsætte i 2021 til den samme pris på de dage, jeg er fast i Sanitas.

Jeg bevæger mig i de felter, der hedder Gestaltterapi, Eksistentiel Psykoterapi,  Neuroaffektiv Udviklingspsykologi og Emotions Fokuseret Terapi, som alle er oplevelsesorienterede og fænomenologiske – og som nænsomt inviterer dig til at kende dig selv endnu bedre – forløse det, der ikke virker i dag og give dig et mere frit liv, hvor du er mere i førerhuset i forhold til dine reaktioner i hverdagen.

Jeg arbejder ganske bredt både inden for tilknytning, ståsteder, skam, sorg, identitet, misbrug og svigt. Jeg møder mange både mænd og kvinder, som oplever at livet på nogle områder spænder ben – og derfor ønskes forandring, frihed og forståelse.

Jeg bevæger mig både i det præfrontale (rationelle) limbiske (følelser) og autonome (sansninger) system.

Vores handlinger gennem livet, så længe vi er på autopilot, vil være en genklang af barndommens gade og år. Vores adfærd i relationer og kontakt, vil være ekkoer af fortiden. Gennem terapi, indsigt, vågenhed, nysgerrighed og åbenhed, kan vi vokse op til modenhed og den voksne, som vi er nu og her og sætte barndommens indre organisering fri. Vi kan give barnet fred og tryghed og den voksne i os kan træde frem og stå i sit eget ståsted. Vågent og opmærksomt // Jette Blok

Sessions foregår typisk siddende og vi har 60 min. i alt pr. gang. Jeg har klinik i Huset Sanitas, Nordre Jernbane Vej 16, 3400 Hillerød tæt ved stationen & gratis parkering i gården.

Se priser under “book mig” herinde.

Kontakt mig på jette@jetteblok.dk hvis du vil sikre din plads til et liv med bedre balance, selvindsigt & ansvar.

The strongest among us, are those, who reach for others – Sue Johnson

Følg JETTE BLOK