YOGA & STILLESTUND

Yoga & StilleStund. Jeg møder dig på yogamåtten, til mindfulnessforløb i din virksomhed – eller i ørerne på min StilleStund app.

At give dig selv et møde med dig selv oplever jeg hos mine kunder er en gave – både for dig og for de fællesskaber, som vi alle er en del af. At give dig selv tid og en stille stund til at mærke efter, kigge ind, være med dig – er for mange mennesker en del af deres hverdag- Det kan også blive en del af din.

Forløb – Yoga og StilleStund

Forløb er både for dig som privatperson og for virksomheder. Vi kan mødes på yogamåtten eller til et forløb i på din arbejdsplads. Du kan også putte mig i ørerne via min app StilleStund. Min app var oprindeligt tiltænkt mine yogaelever. I dag anvendes den til alt fra flyskræk og tandlæge besøg – til en pause fra tankemylder og travlhed.

Hvad end det er på yogamåtten i bevægelse eller i ro med en app i ørerne, så handler det om at invitere dig ind til et nærvær med dig selv en stund. Det glemmer mange i en travl hverdag – og det er desværre med til, at vi bliver både stressede, syge og nogle gange det, som er værre.

Kontakt mig for mere info . . .  og læs mere om StilleStund her og på hjemmesiden.

Most people have no idea, just how good their body is designed to feel . . .

Følg JETTE BLOK