COACHING

Coaching – få hjælp til svære beslutninger. Få en større bevidsthed og effektiv hjælp til dine benspænd, så du er i førersædet i dit liv.

Hvorfor coaching?

At hyre en coach gør du, når du har et positivt ønske om en fremadrettet ændring i dit liv og måske sidder fast, har fået skyklapper på og ikke kan komme videre på egen hånd. Dette kan være på personligt plan, karrieremæssigt, familiemæssigt – eller noget helt fjerde, at du gerne vil coaches.

Mange af os søger en bedre bevidsthed om, hvorfor vi gør, som vi gør – og hvorfor livet spænder ben, som det engang imellem gør. Det hjælper jeg dig effektivt med at gennemskue og forstå.

At række ud og bede om hjælp til at blive puffet og inspireret er stærkt – at indse, både at du ikke kan og behøver, at klare alt selv, kræver mod. At du allerede læser her og måske overvejer det er det første skridt, til at få større bevidsthed og effektiv hjælp til svære beslutninger.

Du har allerede det, der skal til for at komme i førersædet

Jeg har ikke svarene. Men via relevante udfordrende spørgsmål, som sætter dine refleksioner i gang, når du frem til der, hvor du kan definere, hvor du vil være – og ikke mindst, hvordan du kommer derhen, så du kan få mere ud af dit liv.

Jeg har en holistisk tilgang til din situation. I mit mindset, har vi ikke et arbejdsliv og et privatliv. Vi har 1 liv uanset, hvor din udfordring tager sit afsæt. Du har måske et ønske om at være bedre i dit liv – både med dig selv og andre – og både på jobbet & i privatlivet.

Uanset, tager vi udgangspunkt i DIG – og jeg har ingen færdig manual til den rejse.

At bruge mig som coach betyder, at du . . . 

  • Får hjælp til de svære beslutninger
  • Får en større bevidsthed og effektiv hjælp til dine benspænd
  • Kommer spadestikket dybere, end du måske kan på egen hånd
  • Opnår bedre forståelse af, hvorfor du er, som du er og gør, som du gør
  • Får nye indspark til veje at gå
  • Folder dig ud som det hele menneske, du er
  • Får sat ord på både mål & drømme
  • Mærker og iværksætter den vej, som er den rigtige for dig
  • Sætter dig i førersædet i dit liv

Coaching er en metode, rettet mod nutidige og fremtidige livsrejser og heldigvis behøver du ikke granske det svære alene. Jeg hjælper dig gerne.

Coaching sammensætter det bedste fra psykologiens verden med menneskekundskab og forretningsforståelse og tilbyder dig en effektiv vej til at lære dig selv bedre at kende og til få andre til at se det. Du har allerede det fulde potentiale – du er allerede god nok – få det frem, vis og brug dine styrker i alt, hvad du gør.

Sessions

Foregår indendørs som udendørs på en lokation, som passer dig – og jeg coacher også gerne online, så du kan sidde hjemme i sofaen. Jeg har min praksis i Hillerød – og der er du også meget velkommen.

Kontakt mig allerede i dag . . .  og få mere ud af dit liv med coaching. 

Coaching – få hjælp til svære beslutninger. Få en større bevidsthed og effektiv hjælp til dine benspænd, så du er i førersædet i dit liv.

Du kan få en smagsprøve på mine tanker og tilgang lige her.

Der findes ingen god vind, for dem, der ikke ved, hvor de skal hen … Karen Blixen

Følg JETTE BLOK