EXITCIRKLEN – PSYKISK VOLD 13 ugers forløb

EXITCIRKLEN – PSYKISK VOLD 13 ugers forløb i Hillerød.

Exitcirklen har stort fokus på psykisk vold. Jeg underviser på 13 ugers forløb gennem Exitcirklen for voldsudsatte kvinder.

Forløbet indeholder både samtaleterapi, 10 kognitive redskaber til at hjælpe den udsatte videre. Gennem livshistorier, erfaringer og håb hjælpes den udsatte til at stå stærkere selv og komme videre ud i livet med større indsigt, omsorg og forståelse.

Psykisk vold er eneste form for vold, som kan stå alene. I al anden slags vold, fx materialistisk, fysisk, seksuel – er der psykisk. Psykisk vold efterlader ofte traumer, som skal behandles. Derfor ser vi også ofte i grupperne deltagere med PTSD.

Med en baggrund fra arbejde i både Danner og Exitcirklen, herunder uddannelse i psykisk vold fra begge steder, hjælper jeg kvinderne videre i livet. Der er mange bump på vejen i denne slags relationer og arbejdet foregår nænsomt i grupperne.

Vi er max 12 på holdet og forløbet afholdes i Hillerød. Tilmelding sker via Exitcirklen, som varetager al administration af forløbet.

For at kunne deltage, skal du have gjort nogle overvejelser omkring både det at være i en gruppe og kunne blive hos dig selv i forløbet. For mange udsatte er det meget let at hjælpe andre – men svært at hjælpe sig selv. I løbet af de 13 uger skal du hjælpe dig selv og ikke fixe de andre – så du skal i høj grad være indstillet på, at være på din egen stol. Det er bedst, hvis du ikke er i mange andre forløb, mens du går hos os. Så gør hellere de andre forløb færdige, hvad end det er psykiatri eller andre slags gruppeforløb.

Der er 2 grupper om året, typisk opstart i januar og august og du finder mere info på Exitcirklen – Psykisk vold 13 ugers forløb. Gruppen har tavshedspligt og vi anvender kun fornavne og nævner ikke navne på udøver.

Du kan som voldsudsat eller udøver også være i 1:1 terapi hos mig, da jeg har indgående kendskab til de dynamikker, som er på spil. Kontakt mig for mere info.

Du kan læse mere om mig lige her.

Følg JETTE BLOK