MINDFULNESS & MEDITATION

Mindfulness & Meditation – en vej hjem til dig i dit tempo og på din måde. Træn dig selv i at være i NUET.

Fordelen ved yoga, mindfulness & meditation:
Du mærker dig selv
Ulempen ved yoga, mindfulness & meditation:
Du mærker dig selv . . .  Jette Blok

Der er efterhånden mange videnskabelige forsøg og undersøgelser, der viser, at kobler du den fysiske krop med psyken samt fokus og nærvær, så kommer der et anderledes flow i både din udvikling og væren. Du begynder at mærke efter, hvad du selv har lyst til – og hvordan det kan kombineres med det fællesskab, som du er en del af og får en langt større bevidsthed omkring dig selv.

Jeg laver både individuelle forløb og gruppeforløb, hvor du både lærer & træner både teori og praksis.

Mindfulness er en tilstand og et mindset, der træner os i at være tilstede i nuet og som giver adgang til meditation, ro og energi.

Kendte ”bivirkninger” ved mindfulness er større nærvær, øget koncentration, bedre fokus, færre bekymringer.

Mindfulness inviterer til at komme nærmere dig selv og i særdeleshed også til at komme nærmere andre. At implementere dette mindset/tilstand i hverdagen, er ikke udelukkende en egoistisk rejse – det handler også i høj grad om dem, som du omgiver dig med.

Meditationen er det, som et liv med mindfulness giver os adgang til. Stedet hvor alt er i balance.

Forløb & Introduktion til Mindfulness

Forløbene omkring Mindfulness & Meditation kan fx være 4–6 uger med 1½–2 timers undervisning pr. gang. Forløbene inkluderer både teori og praksis om emnerne – og der vil være hjemmearbejde.

Min tilgang til Mindfulness kan du bl.a. læse om i blogs her på siden eller på LinkedIn.

Derudover, anvender mange mig som et break på ledelsesseminarer, teamdage mm. hvor jeg kommer forbi jeres dage og giver indblik i mindfulness og mindfulnessøvelser og I får muligheden for at prøve det sammen. Det gør ofte, at dialogen mellem jer bliver mere nærværende og aktuel.

StilleStund

Jeg har derudover udviklet StilleStund til at hjælpe dig på vej, når vi ikke er sammen i lokalet. StilleStund indeholder mere end 180 minutters guidede øvelser, meditationer og visualiseringer, som hjælper dig til at komme hjem til dig selv igen og få en hverdag med mere mindfulness og overskud.

Motivation is mind . . . H. H. Dalai Lama

Følg JETTE BLOK