KONTAKT, INFO & PRISER

Mail       jette@jetteblok.dk
Tlf.         +45 23314002

B2C privatbetalende kunder

1:1 coaching/stress-coaching/yoga/terapi (60 min.) dkk 800,- 

Sessions med 2-3 personer på én gang (90 min.) dkk 1.500,-

1:1 For dig som er på en offentlig ydelse fx syge/dagpenge/kontanthjælp (60 min.) dkk 600,-  

Onlinesessions
Flere og flere af mine klienter vælger onlineforløb – og dette er også muligt. Jeg har adgang til både Zoom og Teams og vi vælger det, som passer dig bedst.

HUSK – de første 10 min. på telefonen er altid gratis. 

B2B virksomheder

Vejledende priser i DKR

Psykoterapi/coaching/stress-coaching/yoga (60 min.) dkk 1.200,-

Event/Workshop/Teamdag (6-8 timer) fra dkk 14.000,-

Event/Workshop/½ Teamdag (3-4 timer) fra dkk 8.500,-

Fyraftensmøde/Foredrag/YogaEvent (1-2 timer) fra dkk 6.000,-

TeamCoaching/Supervision (min. 2 timer) fra dkk 5.000,-

Mindfulnessforløb fx 4 x 1 time i gruppe fra dkk 15.000,- 

Tillæg

B2B tillægges moms (undtagen yoga + forebyggende og behandlende psykoterapi, som der ikke er moms på).

Kørselstillæg & brotillæg kan forekomme.

Ved booking fra virksomheder af et længere forløb med ugentlig Yoga eller flere sessions med coaching, gives der en individuel rabat på timeprisen.

Hvor foregår sessions ?

For private: Jeg er tilknyttet Huset Sanitas i Hillerød 5 min. gang fra Hillerød station (Nordre Jernbane Vej 16, 3400 Hillerød) og med gratis parkering i gården (husk tast nummerplade på maskinen på bagtrappen, El-forbundets indgang). Jeg har faste dage her, hvor jeg kan møde dig. Dage er typisk mandage & fredage, da jeg er booket de øvrige dage til andre opgaver. Giv et kald, så finder vi en tid til dig.

For virksomheder: I stiller faciliteter/lokaler til rådighed eller alternativt betaler leje for det lokale sessions foregår i.

CORONADETOX
Jeg tager naturligvis hensyn til de tider, som vi er i, så der er typisk 30 minutter mellem hver session i min praksis og der afsprittes efter hver klient. Jeg forventer, at du kommer og er uden symptomer på sygdom, som kan smitte. Har du booket 1:1 yoga, så medbring egen måtte og et tæppe. Jeg er selv vaccineret 3 gange. Du behøver ikke være vaccineret for at komme, blot du er uden symptomer og sygdom – så passer vi på hinanden. 

Nyhedsbreve
Udsendes max 1 x pr. måned. Du kan af/tilmelde dig, som du lyster. Deltager du på et af mine retreats, tilmeldes du automatisk. Du kan altid framelde dig igen. Se Privatlivspolitik og GDPR herom.

Forretningsbetingelser
JETTE BLOK & MUSA Consulting

For private kunder (B2C)
Afbestilling af ydelser skal ske 48 timer inden aftale, ellers faktureres fuldt beløb, medmindre andet aftales. Afbud skal meddeles pr. telefon, sms eller mail.

Priser vil altid være angivet inkl. moms og betaling sker umiddelbart efter endt session.

For virksomheder (B2B)
Ordrer fra B2B betragtes som bindende, medmindre andet er aftalt. JETTE BLOK & MUSA Consulting forpligtiger sig til at levere den aftalte ydelse på aftalt tidspunkt til den aftalte pris. Faktureringsvilkår kan være forskellige fra kunde til kunde, men som udgangspunkt faktureres ved opstart 8 dage kontant. Priser ved tilbud, vil være angivet ekskl. moms medmindre andet er angivet. Eventuel afbrydelse eller annullering af en allerede indgået aftale, vil udløse krav om betaling af modtagende ordre(r). Ved misligholdelse gælder alm. dansk rets gældende betingelser, herunder dansk rets almindelige erstatningsregler.

COVID 19

I forhold til COVID-19 forventes betaling af placerede ordrer, som må aflyses grundet COVID-19 eller lignende, som force majeure.

For både B2C og B2B gælder almindelige regler omkring force majeure, såfremt det i kontrakten eller aftalen er aftalt. JETTE BLOK & MUSA Consulting kan ej holdes ansvarlig for hverken direkte eller indirekte tab, som kunden måtte lide i disse situationer. Derudover gøres der opmærksom på, at al yoga udøves på eget ansvar. MUSA Consulting er naturligvis behørigt forsikret gennem ansvarsforsikring hos TOPDANMARK.

The best way you can find out, if you can trust people, is to trust them . . .

Fotos på hjemmesiden er med TAK til Lars Wahl, Kresten Fjord, Monique van Weeghel, Susanne Eghoff og Google.

Mail       jette@jetteblok.dk
Tlf.         +45 23314002

Følg JETTE BLOK