INFO & PRISER

Mail       jette@jetteblok.dk
Tlf.         +45 23314002

Vejledende priser i DKR

B2C privat 1:1 coaching/stress-coaching/yoga/terapi (60 min.) dkk 800,- 

B2C terapi med 2 personer på én gang (90 min.) dkk 1.500,-

Hvis du efter første session beslutter dig for et længere forløb på min. 4 sessions (uanset art) gives der 10 % rabat på prisen (gælder kun ved fuld pris og kun ved B2C privat)

1:1 For dig som er på syge/dagpenge/kontanthjælp (50 min.) dkk 500,-

Særpris for tidligere træningsklienter i 2021 dkk 400,-
Prisen er ved sessions på de mandage (ulige uger) & fredage (lige uger) – på øvrige dage, er der tillæg på kr. 150,- for leje af lokale. 

* * *

B2B coaching/stress-coaching/yoga (60 min.) dkk 1.200,-

Event/Workshop/Teamdag (6-8 timer) fra dkk 14.000,-

Event/Workshop/½ Teamdag (3-4 timer) fra dkk 8.500,-

Fyraftensmøde/Foredrag/YogaEvent (1-2 timer) fra dkk 6.500,-

TeamCoaching/Supervision (min. 2 timer) fra dkk 5.500,-

Mindfulnessforløb fx 4 x 1 time i gruppe fra dkk 16.000,-

B2B tillægges moms (undtagen yoga, som der ikke er moms på).

Kørselstillæg & brotillæg kan forekomme.

Ved booking fra virksomheder af et længere forløb med ugentlig Yoga eller flere sessions med coaching, gives der en individuel rabat på timeprisen.

HUSK – de første 10 min. på telefonen er altid gratis. 

Hvor foregår sessions ?

For private: Jeg er tilknyttet Huset Sanitas i Hillerød 5 min. gang fra Hillerød station (Nordre Jernbane Vej 16, 3400 Hillerød) og med gratis parkering i gården (husk tast nummerplade på maskinen på bagtrappen, El-forbundets indgang). Jeg har faste dage her, hvor jeg kan møde dig. Dage er typisk mandage & fredage, da jeg er booket de øvrige dage til andre opgaver. Giv et kald, så finder vi en tid til dig.

For virksomheder: I stiller faciliteter/lokaler til rådighed eller alternativt betaler leje for det lokale sessions foregår i.

Onlinesessions:
Flere og flere af mine klienter vælger onlineforløb – og dette er også muligt. Jeg har adgang til både Zoom og Teams og vi vælger det, som passer dig bedst.

CORONADETOX
Jeg tager naturligvis hensyn til de tider vi er i, så der er minimum 30 minutter mellem hver session i min praksis og der afsprittes efter hver klient. Jeg forventer, at du kommer og er uden symptomer på sygdom, som kan smitte. Har du booket 1:1 yoga, så medbring egen måtte og et tæppe.

Nyhedsbreve
Udsendes max 1 x pr. måned. Du kan af/tilmelde dig, som du lyster. Deltager du på et af mine retreats, tilmeldes du automatisk. Du kan altid framelde dig igen. Se Privatlivspolitik og GDPR herom.

Forretningsbetingelser JETTE BLOK & MUSA Consulting

For private kunder (B2C)
Afbestilling af ydelser skal ske 48 timer inden aftale, ellers faktureres fuldt beløb, medmindre andet aftales. Afbud skal meddeles pr. telefon, sms eller mail.

Priser vil altid være angivet inkl. moms og betaling sker umiddelbart efter endt session.

For virksomheder (B2B)
Ordrer fra B2B betragtes som bindende, medmindre andet er aftalt. JETTE BLOK & MUSA Consulting forpligtiger sig til at levere den aftalte ydelse på aftalt tidspunkt til den aftalte pris. Faktureringsvilkår kan være forskellige fra kunde til kunde, men som udgangspunkt faktureres ved opstart 8 dage kontant. Priser ved tilbud, vil være angivet ekskl. moms medmindre andet er angivet. Eventuel afbrydelse eller annullering af en allerede indgået aftale, vil udløse krav om betaling af modtagende ordre(r). Ved misligholdelse gælder alm. dansk rets gældende betingelser, herunder dansk rets almindelige erstatningsregler.

I forhold til COVID-19 forventes betaling af placerede ordrer, som må aflyses grundet COVID-19 eller lignende, som force majeure.

For både B2C og B2B gælder almindelige regler omkring force majeure, såfremt det i kontrakten eller aftalen er aftalt. JETTE BLOK & MUSA Consulting kan ej holdes ansvarlig for hverken direkte eller indirekte tab, som kunden måtte lide i disse situationer. Derudover gøres der opmærksom på, at al yoga udøves på eget ansvar. MUSA Consulting er naturligvis behørigt forsikret gennem ansvarsforsikring hos TRYG & TOPDANMARK.

The best way you can find out, if you can trust people, is to trust them . . .

Fotos på hjemmesiden er med TAK til Lars Wahl, Kresten Fjord, Monique van Weeghel, Susanne Eghoff og Google.

Følg JETTE BLOK