PSYKOTERAPI – GESTALTTERAPI MPF

Jeg er uddannet fra Nordisk Gestalt Institut i Fredensborg i 2020. I forbindelse med mit studie har jeg haft mere end 400 sessions med en bred vifte af eksterne klienter (ikke studiekammerater) og fra 2020 føjede jeg muligheden for nærværende terapi til mit CV.

Med en baggrund inden for Gestaltterapi, Eksistentiel Psykoterapi,  Neuroaffektiv Udviklingspsykologi og Emotions Fokuseret Terapi, som alle er oplevelsesorienterede og fænomenologiske – inviterer jeg dig nænsomt til at kende dig selv endnu bedre – forløse det, der ikke virker i dag og give dig et mere frit liv, hvor du er mere i førerhuset i forhold til dine reaktioner og relationer i hverdagen.

Områderne er bredt både inden for tilknytning, ståsteder, skam, sorg, identitet, misbrug og svigt. Jeg møder mange både mænd og kvinder, som oplever at livet på nogle områder spænder ben – og derfor ønskes forandring, frihed og forståelse. Gestaltterapien inviterer til, at vi er med det, som er – så det er jeg også med dig.

Jeg arbejder både med hjerne, hjerte & krop – og bevæger mig både i det præfrontale (rationelle) limbiske (følelser) og autonome (sansninger) system.

Vores handlinger gennem livet, så længe vi er på autopilot, vil være en genklang af barndommens gade og år. Vores adfærd i relationer og kontakt, vil være ekkoer af fortiden. Gennem terapi, indsigt, vågenhed, nysgerrighed og åbenhed, kan vi vokse op til modenhed og den voksne, som vi er nu og her og sætte barndommens indre organisering fri. Vi kan give barnet fred og tryghed og den voksne i os kan træde frem og stå i sit eget ståsted. Vågent og opmærksomt // Jette Blok

Sessions foregår typisk siddende og vi har 60 min. i alt pr. gang. Jeg har klinik i Huset Sanitas, Nordre Jernbane Vej 16, 3400 Hillerød tæt ved stationen & gratis parkering i gården (nummerplade skal tastes på maskinen der står på bagtrappen, brug El-Forbundets dør på bagsiden af huset).

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

Se priser under “Info & Priser” herinde. 

Hvis du har været træningsklient hos mig, kan du ekstraordinært fortsætte i 2021 til den samme pris på de dage, jeg er fast i Huset Sanitas.

Kontakt mig på jette@jetteblok.dk eller 23314002, hvis du vil sikre din plads til et liv med bedre balance, selvindsigt & ansvar.

The strongest among us, are those, who reach for others – Sue Johnson

Følg JETTE BLOK