PSYKOTERAPI

Psykoterapi – forstå dig selv bedre. Opnå en større bevidsthed om dig selv og bliv bedre i dine fællesskaber.

Min baggrund

Med en baggrund inden for Gestaltterapi & Eksistentiel Psykoterapi inviterer jeg dig nænsomt til at gå på opdagelse i dig selv.

At forstå dig selv bedre betyder, at du har flere valgmuligheder i dit liv.

Jeg er eksamineret psykoterapeut terapeut fra Nordisk Gestalt Institut i Fredensborg i 2020 og en del af min uddannelse var på EFT (emotionsfokuseret terapi) instituttet samt på Psykoterapeutisk institut. Jeg har taget en overbygning omkring de Neuroaffektive Kompasser.

I forbindelse med mit studie har jeg haft mere end 400 sessions med en bred vifte af eksterne klienter (udover studiekammerater). Fra 2020 føjede jeg muligheden for nærværende terapi til mit CV og har sidenhen haft +700 sessions i min egen praksis.

Med en baggrund inden for Gestaltterapi, Eksistentiel Psykoterapi,  Neuroaffektiv Udviklingspsykologi og Emotions Fokuseret Terapi, som alle er oplevelsesorienterede, eksistentielle og fænomenologiske – inviterer jeg dig nænsomt til at kende dig selv endnu bedre og opnå en større bevidsthed om dig selv. Du kommer på en rejse, hvor du forløser det, der ikke virker i dag. Dermed giver du dig selv et mere frit liv, hvor du er i førerhuset i forhold til dine reaktioner og relationer i hverdagen.

Temaer

Områderne er bredt både inden for tilknytning, skam, sorg, identitet, misbrug, adoption, kærlighed, overgreb, stress, depression, afvisning og svigt. Jeg møder mange både mænd og kvinder, som oplever at livet på nogle områder spænder ben – og derfor ønskes forandring, frihed og forståelse. Det kan også være, at du egentlig har et godt liv – og bare er mere nysgerrig på at leve det med en stærkere bevidsthed.

Gestaltterapien inviterer til, at vi er med det, som er – så det er jeg også med dig. At forstå sig selv bedre i livet gavner både dig og dine omgivelser.

Vores handlinger gennem livet, så længe vi er på autopilot, vil være en genklang af barndommens gade og år. Vores adfærd i relationer og kontakt, vil være ekkoer af fortiden. Gennem terapi, indsigt, vågenhed, nysgerrighed og åbenhed, kan vi vokse op til modenhed og den voksne, som vi er nu og her og sætte barndommens indre organisering fri. Vi kan give barnet fred og tryghed og den voksne i os kan træde frem og stå i sit eget ståsted. Vågent og opmærksomt // Jette Blok

Psykoterapi – forstå dig selv bedre

Sessions foregår typisk siddende og vi har 60 min. i alt pr. gang. Jeg har klinik i Hillerød tæt ved stationen i gågaden i dejlige lokaler sammen med andre terapeuter.

Rummet vi er i er dit. Tiden er din.

Din agenda, dine behov – dit ståsted. Det er der, vi starter din rejse for at få større bevidsthed om dig selv.

Jeg laver også terapi online, for dig som helst vil sidde bag en skærm i dit eget hjem – og i særlige tilfælde, kan jeg også komme hjem til dig, hvis det fungerer bedst. Kontakt mig for en uforpligtigende samtale.

Jeg arbejder både med hjerne, hjerte & krop. Det betyder, at vi er i det præfrontale (rationelle) limbiske (følelser) og autonome (sansninger) system.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

Kontakt mig allerede i dag – se priser under “Info & Priser” herinde.  

Du kan også få hjælp af mig via visse sundhedsforsikringer, jeg samarbejder med Prescriba i det samarbejde. Sessions kan her foregå enten online eller fysisk i Hillerød i min praksis.

Kontakt migjette@jetteblok.dk eller 23314002, hvis du ønsker et liv med bedre balance, mere selvindsigt & flere valgmuligheder i livet.

The strongest among us, are those, who reach for others – Sue Johnson

Følg JETTE BLOK