KARRIERECOACHING

Er du blevet afskediget og/eller har fået en ”pakke” til outplacement eller er I en virksomhed, med flere opsagte, som ønsker at gøre noget ekstra for jeres medarbejdere, så sig til.

Formålet med et ouplacementforløb er at sikre en værdig afskedigelse samt bibeholdelse af virksomhedens image og evne til fortsat at tiltrække og bevare ressourcer.

Jeg slipper først, når der er afklaring og identificeret ny retning.

En pakke består typisk af CV rådgivning, karrieresparring, optimering af netværk, herunder LinkedIn, skift spor rådgivning (hvis aktuelt) samt løbende coaching og afklaring.

Antal møder aftales efter behov, for at sikre vi kommer hele vejen rundt anbefales dog et minimum på 5 sessions á 1 times varighed, første gang typisk 1½ time.

At finde den røde tråd i et langt eller kort erhvervsliv er et område, som jeg har specialiseret mig inden for – og at hjælpe dig trygt videre, er jeg også kendt for. 

Du kan også kontakte mig som enkeltperson, hvis du ønsker hjælp til at finde frem til en ny vej i arbejdslivet – det kan være 1 time eller et længere forløb, alt efter hvad du ønsker hjælp til.

At any given moment, you have the right to say:  This is not how the story is going to end . . .

Følg JETTE BLOK