KARRIERECOACHING

Karrierecoaching – en ny vej i arbejdslivet – med hensyn til hele dit liv.

Det er ofte både en sorg og en stor mulighed, at skifte arbejde i løbet af sit liv. DU står overfor en masse muligheder – og samtidig skal du måske definere sig selv på ny. Det er noget mange mennesker både finder spændende og overvældende.

Karrierecoaching, med mig, er et 360 graders forløb med udgangspunkt i DIT liv. Vi går på opdagelse sammen.

Outplacement og Karrierecoaching

Skal du finde en ny vej i arbejdslivet ?
Skal du finde en vej, som tager hensyn til hele dit liv?
Er du blevet afskediget og/eller har fået en pakke til outplacement eller er I en virksomhed, med flere opsagte, som ønsker at gøre noget ekstra for jeres medarbejdere ?

Så sig til – jeg tager gerne jeres medarbejdere i hånden og sikrer, at de kommer godt videre i deres arbejdsliv.

Formålet

Formålet med karrierecoaching og et ouplacementforløb er at sikre en værdig afskedigelse samt bibeholdelse af virksomhedens image og evne til fortsat at tiltrække og bevare medarbejdere.

Jeg slipper først, når der er afklaring og identificeret ny vej i arbejdslivet, som tager hensyn til hele dit liv.

En pakke består typisk af CV rådgivning, træning af jobsamtale, karrieresparring, optimering af netværk. Vi ser på LinkedIn, skift spor rådgivning (hvis aktuelt) samt løbende coaching og afklaring.

Pakke

Antal møder aftales efter behov, for at sikre vi kommer hele vejen rundt. Et minimum på 4 sessions á 1 times varighed anbefales og første gang typisk 1½ time.

At finde den røde tråd i et langt eller kort erhvervsliv er et område, som jeg har specialiseret mig inden for – og at hjælpe dig trygt videre, er jeg også kendt for.

Du kan også kontakte mig som privatperson og få 1:1 forløb, så du kan finde din nye vej i arbejdslivet – og finde arbejdsglæden igen. 

I vores tid er det helt normalt at skifte job mere end vi gjorde for 25-30 år siden. Det at finde en ny vej i arbejdslivet, som tager hensyn til dig 360 grader rundt – er en rejse, som du ikke behøver være alene på.

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtigende indledende snak.

At any given moment, you have the right to say:  This is not how the story is going to end . . .

Følg JETTE BLOK