KARRIERECOACHING

Karrierecoaching. En ny vej i arbejdslivet – med hensyn til hele dit liv.

Det er ofte både stor mulighed og til tider en sorg, at skifte arbejde i løbet af sit liv. DU står overfor en masse muligheder – og samtidig skal du måske definere sig selv på ny. Det er noget mange mennesker både finder spændende og overvældende.

Karrierecoaching, med mig, er et 360 graders forløb med udgangspunkt i DIT liv. Vi går på opdagelse sammen.

Karrierecoaching

Skal du finde en ny vej i arbejdslivet ?
Skal du finde en vej, som tager hensyn til hele dit liv?
Trænger din LinkedIn til at blive pudset af?
Har du brug for at vide, hvordan du netværker på fx LinkedIn ?
Er du blevet afskediget og/eller har fået en pakke til outplacement?

Så sig til – jeg tager gerne dig eller jeres medarbejdere i hånden og sikrer, at de kommer godt videre i deres arbejdsliv.

Formål og form

Formålet med karrierecoaching er at sikre en ny klar vej for dit arbejdsliv. Jeg slipper først, når der er afklaring og identificeret ny vej i arbejdslivet, som tager hensyn til hele dit liv.

En pakke består typisk af CV rådgivning, træning af jobsamtale, karrieresparring, optimering af netværk. Vi ser på LinkedIn, skift spor rådgivning (hvis aktuelt) samt løbende coaching og afklaring.

Pakke

Antal møder for karrierecoaching aftales efter behov, for at sikre vi kommer hele vejen rundt. Et minimum på 4 sessions á 1 times varighed anbefales og første gang typisk 1½ time.

At finde den røde tråd i et langt eller kort erhvervsliv er et område, som jeg har specialiseret mig inden for – og at hjælpe dig trygt videre, er jeg også kendt for.

Kontakt mig for mere info, så du kan finde din nye vej i arbejdslivet – og finde arbejdsglæden igen. 

I vores tid er det helt normalt at skifte job mere end vi gjorde for 25 år siden. Det at finde en ny vej i arbejdslivet, som tager hensyn til dig 360 grader rundt – er en rejse, som du ikke behøver være alene på.

At any given moment, you have the right to say:
This is not how the story is going to end . . .

Følg JETTE BLOK