STILLESTUND APP

StilleStund App indbyder til et liv med mere opmærksomhed, mindfulness & meditation og inviterer dig hjem til dig selv igen.

StilleStund giver dig både retning, indsigt og ro.

StilleStund indbyder til et liv med mere mindfulness & meditation og inviterer dig hjem til dig selv igen.

StilleStund har 5 temaer

  • Åndedræt
  • Fokus & Koncentration
  • Smerter
  • Kærlighed
  • Bodyscan

Du får også i StilleStund lidt teoretisk indsigt om principperne bag mindfulness og i alt mere end 3 timers øvelser fra mig til dig. StilleStund indbyder til et liv med mere opmærksomhed. Du får en større bevidsthed med dig selv, når du giver dig lov til at være STILLE en STUND.

Jeg nyder at give invitationen til denne rejse videre. StilleStund er både til dig, der ønsker lidt mere overskud og overblik i hverdagen, dig jeg møder på yogamåtten, dig med stress & tankemylder, dig med smerter.

Hvem kan bruge StilleStund ?

Alle er velkomne på rejsen og jeg har valgt at indtale på dansk uden brug af svære ord eller højtflyvende metaforer. Det handler om RO og NÆRVÆR og det handler om DIG.

Jeg håber, at du vil finde glæde i StilleStund.

Du finder StilleStund i både AppStore & PlayButik til dkk 79,- brug wifi, når du henter den – den fylder en del – men når du først har hentet den, så er den klar, når du har brug for den.

Quiet the mind, and the soul will speak . . . Bhagavati

Privatlivspolitik

StilleStund app indsamler ikke informationer om dig eller din adfærd, så du kan trygt hente den, der hvor du henter dine apps.

Følg JETTE BLOK