SUPERVISION & TEAMCOACHING

Supervision & Teamcoaching. Bliv bedre sammen ! Giv rum til refleksion, sparring og udvikling i jeres team og opnå en større psykologisk tryghed og effektivitet.

Skal I gå fra at være en Gruppe til et Team?

Skal I styrke samarbejdet i afdelingen ?

Skal I have styrket den psykologiske tryghed?

Skal I lære hinanden bedre at kende ?

Er der brug for supervision og input til bedre arbejdsmetoder og sammenhold ?

Er der brug for at styrke jeres kommunikation internt og eksternt?

Har I generelt brug for at blive bedre sammen – så bliv bedre sammen via supervision og teamcoaching og få mest ud af jeres timer sammen.

Har du brug for, som leder, at få 1:1 supervision?

Processen

Processerne synliggør, hvem I er og hvorfor I går på arbejde. Herigennem styrkes samarbejdet og forståelsen endnu bedre. Jeg anvender også gerne simple personprofil tests, forløb om styrker, motivation og afdækker jeres arketyper. Den vej opnår I bedre forståelse af hinanden og jer selv.

At give rum til refleksion, sparring og udvikling gør jer stærkere sammen og dermed sikres også, at I er både mere effektive og motiveret for at gå på arbejde.

Forløbene giver indsigt og rum til refleksion. Indsigt forpligter og derudover forsikrer jeg jer om, at I får timer sammen, som I sent glemmer.

At investere i sine medarbejdere gør, at de føler sig set, hørt, værdsat og det er noget, som de fleste mennesker værdsætter. Samtidig gives et rum, hvor medarbejderne kan tale frit fra leveren og få ting på bordet, som de i en travl hverdag, måske ikke får.


Alle forløb tilpasses jeres virksomheds udgangspunkt og unikke situation og en session kan vare alt fra et par timer til en hel dag – eller vi kan indgå et samarbejde om løbende supervision, som kan foregå med det interval, som I ønsker.

Emner

Emnerne kan være alt fra bedre arbejdsmetoder, sammenhold, struktur på opgaver, kommunikation, stress og balance mellem arbejde og fritid. Det kan også være, at I har konflikter, som skal løses – og I lige nu løser dem ved at gøre hovedrent midt i konflikter – læs herom lige her.

Se vejledende priser på forløb her.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf . . . Jon Kabat-Zinn

Følg JETTE BLOK