STRESSCOACHING

Mindre stress – større bevidsthed

Stress opstår, når virkeligheden ikke ser ud, som vi ønsker den. Vi finder din vej til mindre stress og større bevidsthed.

Går du også og drømmer om det og tænker, at det er uopnåeligt ?

Metoder

Jeg anvender afstressning, coaching, frisk luft, konkrete værktøjer og mindfulness til at få dit system i balance igen.

Jeg arbejder ud fra anerkendte metoder. Du får helt konkrete værktøjer til at komme ud af din stress og videre med det liv på den måde, som du ønsker det. Det er jo i virkeligheden ofte også det som stresser os, oven i stressen: Vi glemmer, hvad vi egentlig har brug for, lyst til, glædes af. Det hjælper jeg dig med at genfinde.

Du kan få en smagsprøve på mit mindset lige her.

Erfaring

Jeg har hundredevis af timers erfaring erfaring med både sygemeldte og stressramte mennesker. Jeg vil til enhver tid sige til, hvis jeg mener, at du har brug for en anden form for hjælp, end den jeg kan give.

Alt samarbejde sker med respekt for den situation du er i og der hvor du er. Vi tager det hele i dit tempo, så du kan få mindre stress og større bevidsthed og komme tilbage til den hverdag, som du trives i.

Jeg arbejder både mentalt, emotionelt og med dine sansninger – og det gør, at den forandring du går igennem forankres endnu bedre. Det giver dig bevidsthed og helt konkrete værktøjer til at holde fast i den positive udvikling.

Du får større indsigt i, hvor du er nu og værktøjer til at komme derhen, hvor du igen har det godt og virkeligheden igen matcher din ønskede virkelighed. 

Kontakt mig allerede i dag, hvis du ønsker mindres stress og mere bevidsthed . . . 

When you know better, you do better . . . Maya Angelou

Følg JETTE BLOK