JOBSØGENDE SJÆLE

Jobsøgende sjæle skal mødes i øjenhøjde – og det gør jeg.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med ledige (og sygemeldte). Det være sig både de akademiske og ufaglærte. Jeg er ærlig og ligefrem og giver transparent feedback og input.

Jeg plejer gerne at sige, at jeg har siddet på alle stole. Dem som har hyret, dem som har fyret, den lediges stol – og dem, som skal hjælpe jobsøgende sjæle videre til nyt job. Jeg har været freelancer hos 2. aktør siden 2012 og er pt. i en a-kasse. Eneste sted jeg ikke har siddet er i et jobcenter og det kommer nok heller ikke til at ske – trods alt.

Jeg inspireres gang på gang – og mærker heldigvis også altid, at inspirationen er gensidig. Mange holder jeg kontakten med på LinkedIn – og mange  bruger mig også år senere, når nyt jobskifte skal ske.

Jeg favner både de nyuddannede og erfarne. Alle får et eller andet med hjem.

Når vi ved bedre, gør vi bedre.

Undervisningen er dialog baseret og er bl.a. i CV og jobsøgning, Personlig præsentation, LinkedIn, Jobsøgning i SMV, Netværk, Mindfulness, Iværksætteri m.m.

Samarbejde

Jeg samarbejder med CA Karrierepartner & A-kasse omkring jobsøgende akademikere.

Jeg tror på, at det ikke blot handler om, at finde et nyt job. Det handler om at finde det rigtige job, med de rigtige opgaver, bedste chef i en virksomhed, der giver mening for DIG. Det er et gensidigt forhold – et samarbejde. Det er mange timer, at vi er på arbejde.

Jeg inviterer dig på en rejse, så du lærer dit eget HVORFOR og HVORDAN at kende og sikre, at det matcher den virksomhed, der får dig – så godt, som vi nu kan, inden du starter.

Du kan læse lidt om min tilgang til de jobsøgende sjæle lige her . . . 

Your life is your message to the world – make sure it is inspiring . . .

Kontakt mig allerede i dag og få hjælp til at lande, lige der, hvor det er bedst for dig.

Rather than being your thoughts and emotions, be the awareness behind them . . . Eckart Tolle

Følg JETTE BLOK