HVIL – SOV GODT

Hvil – sov godt.

At sove godt, er for de fleste af os rigtigt vigtigt – sover du godt?

Forskere i Århus har udviklet App’en HVIL og jeg har indgået et samarbejde med dem – om at få endnu flere til at sove godt.

HVIL – indhold

HVIL indeholder mange redskaber til at kunne sove bedre og det hele er sat i system for dig både:

– Søvnvindue
– Kognitive øvelser
– Information omkring dit soverum
– Vaner
– Mindfulnessøvelser
– Viden om søvn
– Meninger omkring søvn

I det hele taget, kommer man godt omkring – på en meget overskuelig, praktisk måde. Du lærer i løbet af forløbet, at tracke din søvn, tage stilling til den – på en helt anden måde end fx et ur, som overvåger gør.

Hvile er vigtigt – søvn er vigtigt – opladning er vigtigt – så jeg vil bestemt foreslå, at du tager din søvn meget alvorligt.

At optimere, hvordan du sover – og hvad du laver i dit soveværelse, er også med på listen over de ting, som HVIL indbyder til at se på. At øve sig i at slappe af, mindfulness og afspænding er også med i pakken.

Hvordan får jeg HVIL?

HVIL – sov godt – koster 299,- gennem mig, når du er i et forløb via mig (min. 2 sessions). Du kan også hente den selv for 695,-.

Både folkene bag HVIL og jeg ønsker, at du får mest muligt ud af dit forløb, hvorfor det anbefales at du har en søvncoach med på sidelinjen i de 9 uger forløbet er. Jeg plejer at sige minimum 2 sessions og nogle har fx 3-5 undervejs i forløbet. Sessions kan være fysisk (Hillerød) eller online.

Jeg har naturligvis selv testet HVIL og må sige, at det virker. Min søvn er pt. på 7 timer pr. nat og har ikke i mange år været bedre. Det giver en tryghed og ro, at både mærke og vide, at jeg får den søvn, som jeg skal have. Samtidig vågner jeg slet ikke i samme grad om natten mere – og det er en kæmpe befrielse.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om HVIL.

Følg JETTE BLOK