HVIL – SOV GODT

Hvil – sov godt.

At sove godt, er for de fleste af os rigtigt vigtigt – sover du godt?

Forskere i Århus har udviklet App’en HVIL og jeg har indgået et samarbejde med dem – om at få endnu flere til at sove godt.

HVIL – indhold

HVIL indeholder mange redskaber til at kunne sove bedre og det hele er sat i system for dig både:

– Søvnvindue
– Kognitive øvelser
– Information omkring dit soverum
– Vaner
– Mindfulnessøvelser
– Viden om søvn
– Meninger omkring søvn

I det hele taget, kommer man godt omkring – på en meget overskuelig, praktisk måde. Du lærer i løbet af forløbet, at tracke din søvn, tage stilling til den – på en helt anden måde end fx et ur, som overvåger gør.

Hvile er vigtigt – søvn er vigtigt – opladning er vigtigt – så jeg vil bestemt foreslå, at du tager din søvn meget alvorligt.

At optimere, hvordan du sover – og hvad du laver i dit soveværelse, er også med på listen over de ting, som HVIL indbyder til at se på. At øve sig i at slappe af, mindfulness og afspænding er også med i pakken.

Hvordan får jeg HVIL?

HVIL – sov godt – koster 299,- og kan ikke downloades uden en kode, som du kan købe via mig, hvis du er i forløb hos mig. HVIL gives ikke bare fri, da dårlig søvn kan have mange årsager. Både folkene bag HVIL og jeg ønsker, at du får mest muligt ud af dit forløb.

Jeg har naturligvis selv testet HVIL og må sige, at det virker. Min søvn er pt. på 7 timer pr. nat og har ikke i mange år været bedre. Det giver en tryghed og ro, at både mærke og vide, at jeg får den søvn, som jeg skal have. Samtidig vågner jeg slet ikke i samme grad om natten mere – og det er en kæmpe befrielse.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om HVIL.

Følg JETTE BLOK