B2B – virksomheder

B2B – virksomheder. Lad mig hjælpe jer til bedre trivsel, sammenhold og arbejdsglæde til gavn for alle på jeres arbejdsplads.

Det kan lyde poppet og overfladisk – men det er det langt fra. Trivsel og effektivitet hænger unægtelig tæt sammen. Jeg hjælper mange virksomheder med at sikre, at trivslen er på plads – så medarbejderne er motiveret for at yde deres bedste.

Input

Samarbejdet med virksomheder og B2B kan fx være via foredrag, teamcoaching, teamdage, mindfulnessforløb.

Det kan også være samarbejde med jer omkring opsigelser og i forhold til sygemeldte og jeg hjælper også virksomheder med at finde de rigtige medarbejdere – jeg har flere års erfaring med matchmaking mellem virksomheder og medarbejdere.

Læs mere om de forskellige muligheder i menuen for B2B og læs mere om mig fx på LinkedIn.

B2B – virksomheder. Lad mig hjælpe jer til bedre trivsel, sammenhold og arbejdsglæde til gavn for alle på jeres arbejdsplads.

Gå på opdagelse her på min hjemmeside – eller bare kontakt mig for en uforpligtigende samtale om trivsel, sammenhold og arbejdsglæde på jeres arbejdsplads – jeg forsikrer jer, at det vil være til gavn for alle.

Forløb og events kan være både korte og lange – det er jer, som bestemmer. Jeg skræddersyr det hele, så det matcher jeres behov og skaber størst arbejdsglæde.

Min baggrund

Jeg har været både i store og SMV internationale virksomheder – og jeg tilbyder oplæg mm. på dansk og engelsk.

Det er min erfaring, at det I som arbejdsgiver investerer i jeres medarbejdere kommer godt igen – så pas på jeres medarbejdere, de er jeres ambassadører på arbejdsmarkedet både før, under og efter en ansættelse. De fleste mennesker hyres på baggrund af et CV, men stopper grundet en mismatch. Det er dyrt og træls for alle og jeg hjælper jer gerne til at styrke den del af forretningen til gavn for alle.

Mail       jette@jetteblok.dk
Tlf.         +45 23314002

You have brains in your head & feet in your shoes – you can steer yourself in any direction you choose . . .

Følg JETTE BLOK