UDTALELSER

Hvad siger andre om mig ?

Du kan læse med her og blive klogere inden du kontakter mig for en samtale. Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

Du kan også læse mine indlæg og kommentarer hertil på LinkedIn.

Udtalelser – Mindfulnessforløb

“Jette er sympatisk og kompetent, hendes øvelser er virkelig gode. Dejlig stemme”
Anonym deltager på mindfulness workshop

Udtalelser – retreats

Det har været en super fantastisk rejse for mig og jeg nød hvert et sekund. Rejsen gav mig et kæmpe boost og masser af energi til at gå vinteren i møde
Merete deltager på retreat i Goa

Den mest fantastiske tur ever, mega skøn yoga, lækkert mad og helt vidunderlige omgivelser som gav balsam til sjælen. En tur du aldrig vil glemme, ret vanedannende og jeg vil helt sikkert tage med igen
Henriette, deltager på retreat i Goa

“Jeg er netop hjemvendt fra et Yogaretreat i Goa på Ashiyana Yoga i Indien Mandrem. Jeg har haft fornøjelsen af Jettes selskab som medarrangør af opholdet. Jeg har tidligere brugt Jette som coach og kommet til at holde meget af hende og fået lidt af et venskab som jeg værdsætter.

Jeg har gjort det bedste for mig selv ved at tilmelde mig “Grib dit liv” retreatet. Det har fået mig til at se nye sider af mig selv, jeg er blevet mere smidig og veltrænet på bare 8 dage. Jette er bare en person der får dig til at nyde livet.

Jette er den dejligste kvinde, med en entusiasme, en livsnerve og et åbent sind som smitter. Jeg er stor fan, og hvis du vil coaches, så er det Jette du skal henvende dig til. Jeg kan kun give Jette de bedste anbefalinger. Tag med til Goa i indien! Herudover kan jeg kun sige at Jette har en direkthed, en ærlighed og viser sit dejlige kærlige selv, som jeg værdsætter og hun er en klog kvinde med mange facetter”.
Tina, Retreatdeltager i GOA

”Turen til Goa i 2018 var for mig første gang, jeg prøvede yoga og hold nu op, det er bestemt ikke sidste gang. Jette har en helt fantastisk tilgang til yogaen og der bliver taget hensyn til alle med eller uden skavanker. Jeg var slet ikke klar over, hvad yoga kan gøre ved vores krop – på den gode måde. Meditation med Jette skal prøves på egen krop. Jette har en helt speciel rolig, klar og behagelig stemme, som på en eller anden måde får en til at slappe fuldstændig af. Det er utrolig trygt at være til meditation hos Jette.

Jette sætter fokus på dagligdagens opgaver, tanker og gøremål på en måde, så det føles som om, at hun taler til lige præcis DIG.Hun formår, at rumme alle mennesker og er godt klar over, at vi alle sammen mere eller mindre går rundt med de samme ”problemer” i dagligdagen. Og på den måde kan det føles som om, at hun hele tiden er hos DIG.
Bettina, Retreatdeltager i GOA

“Weekend retreat i Maribo med fokus på at være i nuet og mærke sig selv plus få værktøjer til en mere rolig hverdag, var en skøn måde at forkæle mig selv på. Det var virkelig prisen værd og gav langt mere end et par nye støvler og en taske! Jette er både inspirerende og en varm person, der forstår at bringe deltagerne sammen på en afslappet men også respektfuld måde i forhold til de historier og erfaringer som deltagerne kom med. Det var bare luksus at være med!”
Retreatdeltager i Danmark, Dorthe

“Jeg var sammen med Jette og andre skønne kvinder på retreat i Maribo. Tid til refleksion, nærvær – gav mig gode værktøjer til at komme “ned i gear”. At give sig selv sådan en weekend var guld værd – Kan varmt anbefales”.
Retreatdeltager i Danmark,Tanja

Udtalelser – jobsøgende kandidater

“Tak for i går. Dit kursus var lige hvad jeg havde brug for! De råd du gav giver mig et smil på læben for nu har jeg en ide om hvordan jeg kan få flere nuancer på mit eget CV. Det har jeg søgt efter længe. Og så var det skønt at møde en underviser, der har sin faglighed i orden.”
Anette, phd. – jobsøgende kandidat hos Hartmanns

“Jette møder kandidaterne med et smil – uanset deres baggrund og uanset om emnet er LinkedIn, Iværksætteri, Mindfulness eller Personlig Fremtoning. Hun motiverer og skubber kandidaterne mod nye veje – og er ikke bange for at tage en debat. Kandidater med forbehold i forhold til aktivering, bliver smittet af Jettes humør og går fra undervisningen med inspiration og et smil på læben – og med en forøget motivation mod nye jobmål.”
Jan Dam – Driftschef for Employment, Hartmanns

“Tak for dit inspirerende foredrag på CBS for de nye HA(psyk) studerende! DU har en fantastisk energi, humør og positivitet som smittede af på os alle. De pointer du kom med var lige hvad en ny studerende har brug for at høre – kæmpe bifald herfra!!”
Charlotte Warsberg – studerende på CBS 

“Hartmanns må aldrig skille sig af med Jette Blok”
fra evaluering hos Hartmanns

“Livlig, vidende, opløftende, positiv”
fra evaluering hos Hartmanns

“Rigtig god underviser. Kompetent, levende, humoristisk & supergod”
fra evaluering hos Hartmanns

Kære Jette, Tusind tak for dit suveræne foredrag i NJAM i dag + for dine svar og gode råd 🙂 Som jeg skrev til i evalueringsskemaet, var det lige dét jobsøgnings- og selvtillids-boost, jeg trængte til 🙂
Britta, deltager på NJAM foredrag

Jeg deltog på workshoppen Iværksætteri hos Hartmanns. Tusind tak for suveræne 3 timer. Wouw! Jeg er straks gået i gang med at rette min hjemmeside m.m. Og mange tak for nyttige links. Du er sej. Jeg vil gøre ligesom dig 😉
Ingeborg Okkels – lydkonsulent & lydforsker samt kommende Iværksætter

“Tak for et super inspirerende og powerfuldt indlæg på FFF workshop i torsdags. ‘Strukturer din hverdag’ er så vedkommende og aktuelt i denne ufrivillige situation, hvor tiden bare går alt for stærkt, uden at der altid sker noget. Det var bekræftende, vedkommende, og et kærligt spark. Tak for nyt mod og energi.
Karin Garsaae – Facility manager HP

“Jeg deltog i ‘Fest For Fyrede’ i Herlev medborgerhus, hvor jeg bl.a. havde fornøjelsen af at lytte til Jette’s inspirerende foredrag ‘Strukturér din hverdag’. Jette ramte plet i forhold til de mange tidsrøvere og undskyldninger man laver for sig selv, i stedet for at bruge sin tid og energi på aktiviteter som, direkte eller indirekte, leder én hen imod sine mål, f.eks. at få job.”
Susanne Schultz – Project Manager

“Jeg havde fornøjelsen af at deltage i ‘Fest for Fyrede’ i går og ikke mindst i din gode workshop. Jeg vil sende dig en speciel tak for de mange gode råd og din inspiration. Jeg nød din direkte og ærlige måde at være på og jeg gik derfra meget glad og inspireret.”
Annette Ohlrich 

Udtalelser – coaching

“Jette coached me with a great outcome. I learned that you can make a change and exactly the change that you aim for and given the right tools you can change old deep-rooted inappropriate patterns. Jette has my warmest recommendations.”
Rikke Schiøtt Hansen  

The meaning of life, is to give life meaning . . .

Følg JETTE BLOK