En ferie – for dig selv…kan man det?

Hun havde fundet opslaget om 360LoveRetreat til Indien i 2017.
Havde et drømmende blik.
En ferie – helt for mig selv ?
Kan jeg det????????????
Men jeg har jo små børn?!  

Jeg svarede kærligt, at hvis det var farmand, som havde lyst til en uges skitur, så ville ingen løfte øjenbrynene – og han var taget afsted for længst….og hun måtte give mig ret.

***

Jeg har de sidste 4 år taget på en tur for mig selv til Indien …

Til fleres forargelse.
Hvem skal så passe børnene?
Hvad med Niels (min mand & børnenes far)?
Kommer du ikke til at savne dem?

Før det tog jeg også ture for mig selv. Jeg ved, at det giver mig rigtigt meget, at være alene – at blive tanket op – og når man som jeg (og som rigtig mange andre derude), lever af, at give en masse af mig selv – så er det vigtigt, at jeg også fra tid til anden læner mig tilbage og bare tager i mod. Forkæler mig selv. Mærker mig selv. Slukker logistik og autopilot for en stund. Jeg skal med glæde indrømme, at jeg er blevet afhængig af mine ture for mig selv. Ligesom min mand i øvrigt er…

Det er ikke så længe siden, at en kvinde (ca. 50) på en af mine workshops, fortalte, at hun havde i mange år drømt om en uges ferie for sig selv.

Men hun havde ikke taget den. Nu havde hun planlagt en tur i sommerhus – og hun glædede sig som et lillebitte barn til juleaften…

Jeg er helt med på, at når børnene er meget små, så har hverken du eller jeg lyst til at rejse væk fra dem særligt lang tid. Men hvor længe er de små? Egentlig…

Mine unger nyder godt af at se, at både mor og far fra tid til anden er væk – kommer hjem med friskt sind, ekstra saltvand i årerne – med overskud.

De nyder godt af at se, at jeg trives – at jeg bevidst foretager mig ting, som gør, at det gør MOR glad – og jeg vil faktisk gerne lære mine børn, at i et ægteskab og som forældre, er det godt med både tid sammen og hver for sig. At de gerne må tage pauser – for sig selv.

De nyder godt af at savne mig – og jeg i øvrigt også dem.

Så hvornår skal du afsted på din tur?

Hvornår er det DIN tur til at trække stikket, smække stængerne op – nyde at blive vartet op – og måske endda mærke dig selv for første gang i lang tid.

Hvornår er det din tur til at parkere autopiloten en stund – være 100 % nærværende med dig selv, mærke krop og sind smelte sammen – mærke din krop få et brusebad af kærlighed fra dig selv.

Du kan mere end du tror.
Livet har mere at tilbyde dig, end du tror.

Så hvad venter du på? Tag for dig af buffeten…

Om det er en weekend i sommerhus for dig selv – en yogarejse med mig er egentlig ikke så afgørende (udover, at jeg jo gerne vil have dig med til Indien).

Det vigtige er, at du GØR noget.
At du LEVER.
At du ikke blot OVERLEVER.

Hvor skal du hen?

Kærligst Jette Blok
Læs mere om mig her…

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar