StilleStund i GOA

StilleStund i GOA 2022 – YOGARETREAT & WELLNESS REJSE i Indien – dit livs rejse både ud og helt ind i dit hjerte.

Eventyret i Indien håber jeg at kunne gennemføre igen til november 2022. Hold øje her på siden . . . (senest opdateret 05/2022)

Priserne på fly er ved at bevæge sig til et fornuftigt leje (pt. 7.500) – dog med 2 stop ud – men så heldigvis med kortere ventetid mellem flyene, så det ikke forlænger rejsen betragteligt.

Jeg håber meget på retreat med afgang 4. november 2022 (hjemrejse 14. november 2022) og jeg holder skarpt øje med både fly, corona og vores retreat sted, som jeg er i løbende kontakt med.

Meld dig endelig på nyhedsbrev, så får du info så snart, der er nyt om Yogaretreat og Wellness rejse til Goa.

Vi bor på vidunderlige Ashiyana – mit efterhånden 2. hjem i Goa, Indien, som jeg har besøgt årligt siden 2013.

Det har været en super fantastisk rejse for mig og jeg nød hvert et sekund. Rejsen gav mig et kæmpe boost og masser af energi til at gå vinteren i møde // Merete deltager i 2019

På på denne eventyrrejse er der udelukkende spandevis af yoga, meditation & wellness på programmet og vi bor på Ashiyana i det nordlige GOA, som gang på gang udvælges, som et af de bedste Yogaresorts i verden.

Du har derudover mulighed for at krydre rejsen med flere aktiviteter og har også en fridag midt på ugen til at dykke dybere ind i Goa, hvis du har lyst. 

Den mest fantastiske tur ever, mega skøn yoga, lækkert mad og helt vidunderlige omgivelser som gav balsam til sjælen en tur du aldrig vil glemme, ret vanedannende og jeg vil helt sikkert tage med igen // Henriette, deltager i 2019

En typisk dag . . .

Du vågner i stilhed og starter dagen sammen med mig i 150 minutter på yogamåtten 0730 – 1000. Yogaen og meditationerne er for ALLE – og du vil blive venligt udfordret, uanset dit niveau.

Så nyder du en overdådig morgenbuffet på Ashiyana med gruppen 1000 – 1100

Herefter har du fri til at få massage, gå tur langs stranden, solbade, kite-surfe, SUP’e, gå tur i det grønne indland, shoppe i lokalområdet, læse en bog – det er helt op til dig.

Der er således mulighed for både at skrue op & ned for aktiviteterne – så det passer til dit tempo.

1600 – 1800 tilbyder Ashiyana yoga med de mange dygtige internationale undervisere på stedet og du har fri adgang. 

3 aftener mellem 1745 – 1815 er der fælles solnedgangsmeditation på stranden.

Og hver aften er der mulighed for solnedgangsdrink (med eller uden alkohol, du bestemmer).

Ashiyanas delikate aftenbuffet er  mellem 1900 – 2000 og aftenarrangementet (ganske frivilligt) på Ashiyana foregår 2015 – 2100

Der vil være stort fokus på både yoga, åndedræt, meditation – både i praksis og tilsat teori, som du kan tage med hjem til at skabe et liv med endnu bedre balance i hverdagen.

Har du brug for at trække dig lidt under forløbet, så gør det – det er der også plads til. Hvis du en morgen har brug for at spise morgenmad i stilleområdet, så bliver der ikke set skævt til dig.

Turen til Goa i 2018 var for mig første gang, jeg prøvede yoga og hold nu op, det er bestemt ikke sidste gang.

Jette har en helt fantastisk tilgang til yogaen og der bliver taget hensyn til alle med eller uden skavanker. Jeg var slet ikke klar over, hvad yoga kan gøre ved vores krop – på den gode måde.

Meditation med Jette skal prøves på egen krop. Jette har en helt speciel rolig, klar og behagelig stemme, som på en eller anden måde får en til at slappe fuldstændig af. Jette sætter fokus på dagligdagens opgaver, tanker og gøremål på en måde, så det føles som om, at hun taler til lige præcis DIG.  Det er utrolig trygt at være til meditation hos Jette.

Hun formår, at rumme alle mennesker og er godt klar over, at vi alle sammen mere eller mindre går rundt med de samme ”problemer” i dagligdagen. Og på den måde kan det føles som om, at hun hele tiden er hos DIG // Bettina, deltager på yogarejsen i Goa 2018 & 2019

Du får:

Mere end  15 timer med mig på yogamåtten – og derudover mulighed for 2 timers daglig yoga på Ashiyana med dygtige internationale undervisere, som er med i prisen.

Der vil være 3 x gruppe solnedgangsmeditation på stranden.

Derudover er der fri adgang til Ashiyanas aftenarrangementer – og der er også indlagt et par overraskelser til dig undervejs og naturligvis også en fridag midt i forløbet.

Lørdag aften går vi langs stranden til en lokal restaurant og nyder vi en ganske særlig fællesmiddag der betales separat af dig – og da vi spiser ude denne aften – er middagen søndag aften inklusiv i retreatet, selvom vi tjekker ud søndag morgen.

Der er masser af tid til, at du kan:

 • få massage
 • gå tur på stranden som strækker sig næsten uendeligt i begge retninger
 • tilføje aktiviteter, der passer dit tempo og humør
 • slappe af
 • nyde en frisklavet juice på solstolen
 • nyde RO og FRED og en StilleStund til DIG   . . .

Plus, du har en hel dag fri, hvor du kan udforske GOA, fx markeder, the-plantage og krydderiplantage, besøge Old Goa, hvis du har lyst til det.

Brug dine lommepenge på massage, en klangskål, tørklæder fra de farverige strandkvinder, Buddhafigurer fra Tibetaneren – og lækre juices fra de mange strandbarer – jeg skal nok vise dig alle de skønneste steder og shops – for jeg kender efterhånden området som min egen baglomme.

 • Du kommer nærmere dig selv denne uge – det vil jeg godt love dig
 • Du får mulighed for at mærke dit åndedræt og din krop, som måske aldrig før
 • Tag med alene eller i selskab med ven/veninde/kæreste og MÆRK livet

At være sammen under disse himmelstrøg ER en unik oplevelse – og jeg vil gøre mit til, at den bliver lige så unik for dig, som den er for mig.

Jeg har fået en livsglæde, som aldrig før, og ser livet med stærkere farver // Helena, deltager på retreat i 2017

Der er plads til max 16 deltagere på rejsen og det er vigtigt for mig at understrege, at ALLE kan være med, både øvede og uøvede – alle aldre & køn. Det kræver ikke særlige forudsætninger, at deltage i min yoga. Jeg skal nok sikre, at hvis du er øvet, at du udfordres – og hvis du er nybegynder, at du er tryg. Har du skavanker, så finder vi også en vej – jeg har 18 års erfaring fra yogamåtten med hensynstagende yoga – også fra min egen krop.

Området vi bor i, er i det nordlige GOA, på et af verdens bedste yogaresorts. Der er sikkert og trygt – og den lille by Mandrem er også rolig og bærer præg af, at mange kommer netop til dette område for at lave yoga, meditere og finde ro.

Jette er en kvinde, der har høje ambitioner og kvalitetskrav for sin forretning og sine yogarejser. Hun varetager på en professionel måde gruppens forskelligheder og dynamikker, stedets muligheder og indfører en blidt i yogaens verden. Jettes yogarejser til Indien er et energipust til en travl hverdag // Kamille, deltager 2019

GOA og i særdeleshed Mandrem området er Indien Light, så selvom Indien er kontrasternes land, er det en ganske anden oplevelse at være her fremfor i fx Mumbai. Der er knap så mange mennesker, der er ro og fred og menneskerne er alle meget søde og imødekommende.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv MEGET længe – sammenholdet gruppen og Jette imellem gjorde det helt unikt i mine øjne // Annette, deltager 2019

Lidt stemning fra en tidligere glad deltager

Pris

Bolig pris pr. person for 7 overnatninger – og bemærk venligst, at priserne er cirka, da jeg afventer endelige fra Ashiyana i 2022:

Bambushytte single ca. 500 euro   – Afventer info 
Bambushytte delt ca. 400 euro – Afventer Info
Eco lodge træhytte single ca. 775 euro   
Eco lodge træhytte delt ca. 525 euro   
Palm grove single ca. 850 euro
Palm grove delt ca. 605 euro 
Raj Double single 955 euro På forespørgsel
Raj Double delt 680 euro    På forespørgsel                  

Luxury og Suite kan bookes på forespørgsel fra og ved betaling af depositum up-front (35 %) ligesom hvis du forlænger rejsen, skal der også betales depositum up-front. 

Boligprisen er inklusiv:

 • 7 nætter på Ashiyana (med tjek ind og ud om søndagen)
 • Farverig morgenbuffet
 • Velsmagende aftenbuffet
 • Fri adgang til vand, masala & gingertea (der er også kaffe i nærområdet til dig, som ikke kan leve uden)
 • Fri adgang til AL drop-in yoga på Ashiyana
 • Fri adgang til aftenarrangementer på Ashiyana
 • Daglig rengøring på værelset
 • Wi-Fi på Ashiyanas udvalgte spots
 • Alt du skal bruge i Yogatimen (måtte, yogablokke, tæpper, bælte)

Fly fås fra ca. dkk 6.500,- alt efter hvilken rute du flyver. Jeg flyver via Qatar og/eller Frankfurt – det er lidt dyrere men behagelig rejse på ca. 12-15 timer.

Eventyrprisen for forløbet med mig er kun dkk 3.950,-

Er i 2, der tilmelder jer & bor i samme bolig, får I begge rabat på eventyrprisen = pris pr. person dkk 3.575,-.

Har du været med mig før eller var tilmeldt den aflyste tur i 2020, så får du ekstra rabat på eventyrprisen = din pris er dkk 2.975,-.

De 2 rabatter kan ikke kombineres.

Betaling

 • Jeg anbefaler, at du booker fly så tidligt som muligt, for at få den billigste pris
 • Vi flyver UD lørdag den 4. november 2022 (morgen) og HJEM mandag den 14. november (tidlig morgen – altså natten TIL den 14. november) medmindre du bliver længere (det gør jeg)
 • Bolig skal betales ved tilmelding
 • Hvis du forlænger rejsen og opholdet på Ashiyana, skal du selv aftale betaling med Ashiyana. Bemærk, at priserne på boliger er højere, end dem du ser her på retreatet – skriv og hør selv til resortet
 • Eventyrprisen for forløbet indbetaler du ved din tilmelding og dkk 1.500,- er depositum, som du kun får tilbage, hvis jeg må aflyse turen (du får ikke pengene tilbage ved force majeure fx hvis Indien lukker ned for turister eller en ny coronabølge rammer)
 • Turen er ikke om fattet af rejsegarantifonden, da du selv booker fly & bolig – jeg hjælper dig dog gerne med begge dele
 • Bonus info & vilkår om turen fremsendes pr. mail

Du kan samlet gøre rejsen FRA ca. dkk 17.000,- for flyrejse, halvpension, bolig og forløb – alt efter hvornår du får booket din flybillet og hvilken bolig, som du ønsker.  ALLE boliger kan varmt anbefales – og jeg har selv prøvet alle prisklasser – som alle fungerer så fint.

Det er en af de slags ferier, som man bare ikke vil hjem fra igen. Det var så godt for både krop og sjæl. Overvejer lige nu om ikke min julegave til mig selv skal være en tur mere i 2020 🧘‍♀️🙌🙏🏼 Stillestund i Goa gav mig mulighed for at dykke endnu længere ned i yogaen – udover yogamorgentimerne og aftensmeditationstimerne med Jette, var der et varieret udbud på Ashiyana af extra yogaklasser og andre ‘lektioner’ som meditation og qigong. Det var helt perfekt for mig. Jeg nød også meget de stille og behagelige omgivelser på Ashiyana (uden musik og wifi) og den simple men lækre og nærende kost på stedet. Og så gjorde det selvfølgelig heller ikke noget, at solen skinnede ☀️ fra en skyfri himmel og der var godt selskab undervejs // Anja, deltager 2019

Er 2022 året, hvor du giver dig selv den ultimative gave og forkælelse – så kontakt mig for mere info.

Dit livs rejse både ud og helt ind i dit hjerte.

Kærlige hilsner

JETTE BLOK
23314002
jette@jetteblok.dk

*  der tages forbehold for taste/skrive fejl i ovennævnte samt evt. prisændringer fra Ashiyana (priserne her er dog 2021 priser)
*  vilkår for afbestilling fremsendes gerne – skriv blot jette@jetteblok.dk

* Foto Ashiyana, Jette Blok, Niels Blok, Susanne Eghoff, Rasmus Kristensen.

Følg JETTE BLOK