StilleStund i GOA 2024

StilleStund i GOA 2024 – KURSUS, YOGA & WELLNESSREJSE i Indien – dit livs rejse både ud og helt ind i dit hjerte.

Tag med på eventyr til Indien.  

Kurset foregår fra søndag til søndag i Goa – altså fra søndag den 3. november kl. 15 – søndag 10. november 2024 kl. 10.

Vi rejser ud lørdag den 2. november og kurset slutter den 10. november, hvorfor afrejse sker den 11. meget tidligt om morgenen. 

Hjemrejse, hvis du planlægger at være der den uge kurset varer, kan du tage retur til Danmark den 11. november om natten (altså natten TIL mandag med afgang fra Ashiyana ved midnatstid).

Hvis du skal med, så kontakt mig – pladserne plejer at blive taget hurtigt. Når du kontakter mig – så skriv gerne hvilken slags bolig, som du ønsker – se mere nedenfor.

Vi bor på vidunderlige Ashiyana – mit efterhånden 2. hjem i Goa, Indien, som jeg har besøgt årligt siden 2013 (med undtagelse af corona-årene).

Det har været en super fantastisk rejse for mig og jeg nød hvert et sekund. Rejsen gav mig et kæmpe boost og masser af energi til at gå vinteren i møde // Merete deltager i 2019

På på denne eventyrrejse er der dybdegående, inspirerende workshops med mig, spandevis af yoga med internationale undervisere, meditation & afslapning på programmet og vi bor på Ashiyana i det nordlige GOA, som gang på gang udvælges, som et af de bedste Yogaresorts i verden.

Du har derudover mulighed for at krydre rejsen med flere aktiviteter og har også en fridag midt på ugen til at dykke dybere ind i Goa, hvis du har lyst. 

Den mest fantastiske tur ever, mega skøn yoga, lækkert mad og helt vidunderlige omgivelser som gav balsam til sjælen en tur du aldrig vil glemme, ret vanedannende og jeg vil helt sikkert tage med igen // Henriette, deltager i 2019

En typisk dag . . .

I programmet er der 4 workshops med mig. De ligger typisk 11-13, mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Jeg skriver typisk, for hvis det er for varmt, så rykker vi det til om eftermiddagen.

Yogaen leveres denne gang af Ashiyanas dygtige internationale undervisere og du vil nok blive venligt udfordret, uanset dit niveau – men alle kan være med.

0800 – 1000 + 1600 – 1800 tilbyder Ashiyana yoga med de mange dygtige internationale undervisere på stedet og du har som en del af gruppen fri adgang. 

Morgenmaden er overdådig og den nyder vi sammen i gruppen hver dag 1000 – 1100. Maden er typisk vegetarisk og inderne kan noget med krydderier, så du kommer ikke til at savne din bacon.

Herefter har du fri til at få massage, gå tur langs stranden, solbade, kite-surfe, SUP’e, gå tur i det grønne indland, shoppe i lokalområdet, læse en bog – det er helt op til dig.

Der er således mulighed for både at skrue op & ned for aktiviteterne – så det passer til dit tempo – og jeg fører ikke dagbog med, hvor mange gange du går til yoga. Det styrer du helt selv.

3 aftener mellem ca. 1810 – 1840 er der fælles solnedgangsmeditation på stranden – vi ser lige den første aften, hvad tid solen begynder at dale og timer det derefter.

** Derudover får du 1 session med mig – helt personligt – som enten kan være siddende, liggende eller gående. Vi planlægger tidspunkt sammen inden afrejse **.

Hver aften er der mulighed for solnedgangsdrink (med eller uden alkohol, du bestemmer).

Ashiyanas delikate aftenbuffet er  mellem 1900 – 2000 og aftenarrangementet (ganske frivilligt) på Ashiyana foregår typisk 2015 – 2100

Der vil være stort fokus på både DIG, mental sundhed, psykologi, triggers, de-stress, skyggesider, åndedræt, meditation & mindfulness, yoga, livsbalance – både i praksis og tilsat teori, som du kan tage med hjem til at skabe et liv med endnu bedre balance i hverdagen.

Har du brug for at trække dig lidt under forløbet, så gør det – det er der også plads til. Hvis du en morgen har brug for at spise morgenmad i stilleområdet, så bliver der ikke set skævt til dig.

Turen til Goa i 2018 var for mig første gang, jeg prøvede yoga og hold nu op, det er bestemt ikke sidste gang.

Jette har en helt fantastisk tilgang til yogaen og der bliver taget hensyn til alle med eller uden skavanker. Jeg var slet ikke klar over, hvad yoga kan gøre ved vores krop – på den gode måde.

Meditation med Jette skal prøves på egen krop. Jette har en helt speciel rolig, klar og behagelig stemme, som på en eller anden måde får en til at slappe fuldstændig af. Jette sætter fokus på dagligdagens opgaver, tanker og gøremål på en måde, så det føles som om, at hun taler til lige præcis DIG.  Det er utrolig trygt at være til meditation hos Jette.

Hun formår, at rumme alle mennesker og er godt klar over, at vi alle sammen mere eller mindre går rundt med de samme ”problemer” i dagligdagen. Og på den måde kan det føles som om, at hun hele tiden er hos DIG // Bettina, deltager på yogarejsen i Goa 2018 & 2019 & 2022

Du får:

** 8 timers workshops med fokus på DIG, livet, mental sundhed, psykologi, triggers, de-stress, skyggesider, åndedræt, meditation og mindfulness.

** 1 personlig session med mig – hvor du bestemmer indhold og form.

** Mulighed for mere end 25 timers yoga med dygtige undervisere.

** 3 x gruppe solnedgangsmeditation på stranden.

Derudover er der fri adgang til Ashiyanas aftenarrangementer.

Lørdag aften går vi langs stranden til en lokal restaurant og nyder vi en ganske særlig fællesmiddag der betales separat af dig – og da vi spiser ude denne aften – er middagen søndag aften på Ashiyana inklusiv i retreatet, selvom vi tjekker ud søndag morgen.

Der er masser af tid til, at du kan:

 • få massage
 • gå tur på stranden som strækker sig næsten uendeligt i begge retninger
 • tilføje aktiviteter, der passer dit tempo og humør
 • slappe af
 • nyde en frisklavet juice på solstolen
 • nyde RO og FRED og en StilleStund til DIG   . . .

Plus, du har en hel dag fri, hvor du kan udforske GOA, fx markeder, the-plantage og krydderiplantage, besøge Old Goa, hvis du har lyst til det.

Brug dine lommepenge på massage, en klangskål, tørklæder fra de farverige strandkvinder, Buddhafigurer fra Tibetaneren – og lækre juices fra de mange strandbarer – jeg skal nok vise dig alle de skønneste steder og shops – for jeg kender efterhånden området som min egen baglomme.

 • Du kommer nærmere dig selv denne uge, det vil jeg godt love dig
 • Du får mulighed for at mærke dit åndedræt og din krop, som måske aldrig før
 • Tag med alene eller i selskab med ven/veninde/kæreste og MÆRK livet

At være sammen under disse himmelstrøg ER en unik oplevelse – og jeg vil gøre mit til, at den bliver lige så unik for dig, som den er for mig.

Jeg har fået en livsglæde, som aldrig før, og ser livet med stærkere farver // Helena, deltager på retreat i 2017

Der er plads til max 12 deltagere på rejsen og det er vigtigt for mig at understrege, at ALLE kan være med – du skal bare være fyldt 18 år.  

Området vi bor i, er i det nordlige GOA, på et af verdens bedste yogaresorts. Der er sikkert og trygt – og den lille by Mandrem er også rolig og bærer præg af, at mange kommer netop til dette område for at lave yoga, meditere og finde ro.

Jeg kender området som min egen baglomme og du kan føle dig helt tryg.

Jette er en kvinde, der har høje ambitioner og kvalitetskrav for sin forretning og sine yogarejser. Hun varetager på en professionel måde gruppens forskelligheder og dynamikker, stedets muligheder og indfører en blidt i yogaens verden. Jettes yogarejser til Indien er et energipust til en travl hverdag // Kamille, deltager 2019

GOA og i særdeleshed Mandrem området er Indien Light, så selvom Indien er kontrasternes land, er det en ganske anden oplevelse at være her fremfor i fx Mumbai. Der er knap så mange mennesker, der er ro og fred og menneskerne er alle meget søde og imødekommende.

Stranden er kæmpestor og havet varmt og roligt.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv MEGET længe – sammenholdet gruppen og Jette imellem gjorde det helt unikt i mine øjne // Annette, deltager 2019

Lidt stemning fra en tidligere glad deltager

Pris

Bolig pris pr. person for 7 overnatninger:

Eco lodge træhytte single 973 euro
Eco lodge træhytte delt 630 euro 
Palm grove single 1092 euro
Palm grove delt 742 euro 
Raj single 1253 euro
Raj delt 875 euro

Luxury og Shahi kan bookes på forespørgsel.

Der tages forbehold for prisændringer og skrivefejl.

Boligprisen er særlig for os, som kommer i en gruppe og er inklusiv:

 • 7 nætter på Ashiyana (med tjek ind og ud om søndagen)
 • Farverig morgenbuffet
 • Velsmagende aftenbuffet
 • Fri adgang til vand, masala & gingertea (der er også kaffe i nærområdet til dig, som ikke kan leve uden)
 • Fri adgang til AL drop-in yoga på Ashiyana
 • Fri adgang til aftenarrangementer på Ashiyana
 • Rengøring på værelset
 • Wi-Fi på Ashiyanas udvalgte spots
 • Alt du skal bruge i Yogatimen (måtte, yogablokke, tæpper, bælte)

Fly fås fra ca. dkk 5.000,- alt efter hvilken rute du flyver. Jeg flyver via Qatar – en behagelig rejse på i alt ca. 13 timer.

Eventyrprisen for forløbet med mig er kun dkk 4.999,-

Er i 2, der tilmelder jer & bor i samme bolig, får I begge rabat på eventyrprisen = pris pr. person dkk 4.499,- og har du været med mig før i Goa, så får du også denne rabat. Hvis du går i forløb hos mig i Exitcirklen, så er prisen med rabat også din.

Betaling

 • Jeg anbefaler, at du booker fly så tidligt som muligt, for at få den billigste pris lige nu, (december 2023) ca. 4.600
 • Jeg anbefaler, at du rejser UD lørdag den 2. november 2024 (morgen) og HJEM mandag den 11. november 2024 (tidlig morgen – altså natten TIL den 11. november) medmindre du bliver længere . . . . det gør jeg
 • Bolig skal betales ved tilmelding
 • Hvis du forlænger rejsen og opholdet på Ashiyana, skal du selv aftale betaling med Ashiyana. Bemærk, at priserne på boliger er højere, end dem du ser her på retreatet – skriv og hør selv til resortet
 • Eventyrprisen for forløbet indbetaler du ved din tilmelding og ud af den pris er dkk 2.000,- depositum, som du kun får tilbage, hvis jeg personligt må aflyse turen fx pga. sygdom.
 • Det betyder, at du ikke får pengene tilbage ved force majeure fx hvis Indien lukker ned for turister eller en ny coronabølge rammer.
 • Du kan sagtens overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret – det blander jeg mig ikke i.
 • Turen er ikke om fattet af rejsegarantifonden, da du selv booker fly & bolig (jeg hjælper dig med bolig).
 • Bonus info & vilkår om turen fremsendes pr. mail og vi mødes alle sammen inden afrejse til et fællesmøde.

Du kan samlet gøre rejsen FRA ca. dkk 16.000,- for flyrejse, halvpension, bolig, (hvis du deler med en) og kursus med mig – alt efter hvornår du får booket din flybillet og hvilken bolig, som du ønsker.  ALLE boliger kan varmt anbefales – og jeg har selv prøvet alle prisklasser – som alle fungerer så fint.

Det er en af de slags ferier, som man bare ikke vil hjem fra igen. Det var så godt for både krop og sjæl. Overvejer lige nu om ikke min julegave til mig selv skal være en tur mere i 2020 🧘‍♀️🙌🙏🏼 Stillestund i Goa gav mig mulighed for at dykke endnu længere ned i yogaen – udover yogamorgentimerne og aftensmeditationstimerne med Jette, var der et varieret udbud på Ashiyana af extra yogaklasser og andre ‘lektioner’ som meditation og qigong. Det var helt perfekt for mig. Jeg nød også meget de stille og behagelige omgivelser på Ashiyana (uden musik og wifi) og den simple men lækre og nærende kost på stedet. Og så gjorde det selvfølgelig heller ikke noget, at solen skinnede ☀️ fra en skyfri himmel og der var godt selskab undervejs // Anja, deltager 2019

Er 2024 året, hvor du giver dig selv den ultimative gave og forkælelse – så kontakt mig for mere info.

Dit livs rejse både ud og helt ind i dit hjerte.

Kærlige hilsner

JETTE BLOK
23314002
jette@jetteblok.dk

*  der tages forbehold for taste/skrive fejl i ovennævnte samt evt. prisændringer fra Ashiyana
*  vilkår for rejsen fremsendes gerne – skriv blot jette@jetteblok.dk

* Foto Ashiyana, Jette Blok, Niels Blok, Susanne Eghoff, Rasmus Kristensen.

Følg JETTE BLOK