Tilbage til hverdagen – og HVAD SÅ ?

Lykken er en veloverstået sommerferie – og SÅ er hverdagen ellers i fuld gang igen.

Jeg holder nu ret meget af hverdag – så det passer mig fint. Med 2½ måned til afgang til Indien, kan jeg vist heller ikke tillade mig at klage.

Mange bruger sommerferien til at tænke over både forhold, job og livet – og det har du måske også gjort. Måske er det på tide at skifte jobbet ud, komme i gang med den uddannelse, taget hul på at få ryddet op i en relation – eller bare taget fat om noget, du ved, ville gøre dig godt.

Samtidig er din pengepung måske (ligesom min) TOM, så det at hyre en dygtig coach hænger måske bare ikke sammen på nuværende tidspunkt – og du har i øvrigt heller ikke TID, hvor du eller din arbejdsgiver er i fuld swing med at læsse opgaver over på dit bord.

Der er råd for det hele – for jeg har et tilbud til dig her, som gælder i august og september 2018. 

2 x 30 minutters coaching, sparring, mentoring – hvad du end har brug for – over telefonen for:

799,- 

Det er så billigt, at jeg næsten ikke kan bære det – MEN jeg kan slet ikke bære, at du måske går rundt lige nu og VIRKELIG gerne vil tage hul på et emne, der vil gøre dig godt – og det så er pengepungen, som afgør netop det move.  

Vilkårene er følgende:

*Tilbud kan kun benyttes af private kunder ikke B2B
*Du skal have booket og afholdt dine 2 sessions i løbet af august & september 2018
*Evt. ikke afholdte sessions refunderes ej
*Beløbet skal betales ved første session enten via mobilepay eller kontooverførsel
*1 session er = 30 minutter (skype eller tlf) – man kan nå meget på 30 minutter – tro mig
*Du har forberedt et emne, som du vil tale om 🍀 måske endda smidt mig en kort mail inden.

Der er et begrænset antal af disse tilbud – 6 for at være helt specifik – så vent ikke for længe med at booke DIN tid 😎Skriv på info@jetteblok.dk eller ring 23314002 🙏

Det snedige ved dette er, at vi finder et tidspunkt, der passer dig – og om du sidder på jobbet, sofaen, eller går en tur imens – er helt op til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

JETTE BLOK

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar