UDTALELSER

“Jeg var sammen med Jette og andre skønne kvinder på retreat i Maribo. Tid til refleksion, nærvær – gav mig gode værktøjer til at komme “ned i gear”. At give sig selv sådan en weekend var guld værd – Kan varmt anbefales”. Retreatdeltager Tanja, 2017

“Weekend retreat i Maribo med fokus på at være i nuet og mærke sig selv plus få værktøjer til en mere rolig hverdag, var en skøn måde at forkæle mig selv på. Det var virkelig prisen værd og gav langt mere end et par nye støvler og en taske! Jette er både inspirerende og en varm person, der forstår at bringe deltagerne sammen på en afslappet men også respektfuld måde i forhold til de historier og erfaringer som deltagerne kom med. Det var bare luksus at være med!” Retreatdeltager Dorthe, 2017

“Tak for i går. Dit kursus var lige hvad jeg havde brug for! De råd du gav giver mig et smil på læben for nu har jeg en ide om hvordan jeg kan få flere nuancer på mit eget CV. Det har jeg søgt efter længe. Og så var det skønt at møde en underviser, der har sin faglighed i orden.”
Anette, phd. – jobsøgende kandidat hos Hartmanns

“Jette møder kandidaterne med et smil – uanset deres baggrund og uanset om emnet er LinkedIn, Iværksætteri, Mindfulness eller Personlig Fremtoning. Hun motiverer og skubber kandidaterne mod nye veje – og er ikke bange for at tage en debat. Kandidater med forbehold i forhold til aktivering, bliver smittet af Jettes humør og går fra undervisningen med inspiration og et smil på læben – og med en forøget motivation mod nye jobmål.”
Jan Dam – Driftschef for Employment, Hartmanns

“Tak for dit inspirerende foredrag på CBS for de nye HA(psyk) studerende! DU har en fantastisk energi, humør og positivitet som smittede af på os alle. De pointer du kom med var lige hvad en ny studerende har brug for at høre – kæmpe bifald herfra!!”
Charlotte Warsberg – 3. semester HA psyk CBS

“Jette er sympatisk og kompetent, hendes øvelser er virkelig gode. Dejlig stemme”
Anonym deltager på mindfulness workshop

“Hartmanns må aldrig skille sig af med Jette Blok”
fra evaluering hos Hartmanns

“Livlig, vidende, opløftende, positiv”
fra evaluering hos Hartmanns

“Rigtig god underviser. Kompetent, levende, humoristisk & supergod”
fra evaluering hos Hartmanns

Kære Jette,
Tusind tak for dit suveræne foredrag i NJAM i dag + for dine svar og gode råd 🙂 Som jeg skrev til i evalueringsskemaet, var det lige dét jobsøgnings- og selvtillids-boost, jeg trængte til 🙂
Britta, deltager på NJAM foredrag

Jeg deltog på workshoppen Iværksætteri hos Hartmanns. Tusind tak for suveræne 3 timer. Wouw! Jeg er straks gået i gang med at rette min hjemmeside m.m. Og mange tak for nyttige links. Du er sej. Jeg vil gøre ligesom dig 😉
Ingeborg Okkels – lydkonsulent & lydforsker samt kommende Iværksætter

“Tak for et super inspirerende og powerfuldt indlæg på FFF workshop i torsdags. ‘Strukturer din hverdag’ er så vedkommende og aktuelt i denne ufrivillige situation, hvor tiden bare går alt for stærkt, uden at der altid sker noget. Det var bekræftende, vedkommende, og et kærligt spark. Tak for nyt mod og energi.
Karin Garsaae – Facility manager

“Jeg deltog 12.4.2013 i ‘Fest For Fyrede’ i Herlev medborgerhus, hvor jeg bl.a. havde fornøjelsen af at lytte til Jette’s inspirerende foredrag ‘Strukturér din hverdag’. Jette ramte plet i forhold til de mange tidsrøvere og undskyldninger man laver for sig selv, i stedet for at bruge sin tid og energi på aktiviteter som, direkte eller indirekte, leder én hen imod sine mål, f.eks. at få job.”
Susanne Schultz – Project Manager

“Jeg havde fornøjelsen af at deltage i ‘Fest for Fyrede’ i går og ikke mindst i din gode workshop. Jeg vil sende dig en speciel tak for de mange gode råd og din inspiration. Jeg nød din direkte og ærlige måde at være på og jeg gik derfra meget glad og inspireret.”
Annette Ohlrich

“Jette coached me with a great outcome. I learned that you can make a change and exactly the change that you aim for and given the right tools you can change old deep-rooted inappropriate patterns. Jette has my warmest recommendations.”
Rikke Schiøtt Hansen  

The meaning of life, is to give life meaning . . .

Følg JETTE BLOK