Mor, hvad laver du egentlig?

For ikke så længe siden spurgte min søn mig, hvad det egentlig helt præcis var, at jeg arbejdede med.

Jeg forstår ham godt.

Jeg spiller på mange strenge. Har mange “ben” i min forretning.

Mit svar var dog kort til ham.

Jeg hjælper mennesker.

Jeg hjælper dem, når de vil skifte karriere, når de vil blive bedre til at mærke deres krop, når de vil have et bedre arbejdsliv, når et team frustreres over dårligt samarbejde – når de vil trække vejret lidt dybere – og leve lidt mere.

Det gjorde ham ikke nødvendigvis klogere – og så alligevel…

Da jeg sprang ud som selvstændig for 2½ år siden, var jeg vis på, at jeg skulle ud og være ”konsulent HR manager” i forskellige virksomheder samt coache lidt.

I dag hjælper jeg mennesker med at finde VEJ. Om det så er via en kontorstol eller en yogamåtte, så handler det om at finde vej. Mærke vej. Gå på vej. Om det er raskmeldte eller sygemeldte gør mig intet. Jeg favner bredt.

I starten skilte jeg meget bevidst 2 af mine forretningsben ad. Yoga og Mindfulness var et ben – og det lidt mere Business, Undervisning, Coaching og Ledelsesudvikling et andet ben.

I efteråret besøgte jeg en gammel klog kone, som en ven havde anbefalet mig – hun havde hverken krystalkugle eller tarotkort (skuffende nok, egentlig), men derimod et kort budskab til mig, efter vi havde talt sammen en times tid.

Du skal tale med en tunge.

Den bed sig fast i mig – på mange måder. Først i mit familie og kærlighedsliv – og nu i min forretning. Jeg taler med en tunge. Derfor lukker min ene Facebook side også ned (når Facebook giver mig lov) og yogaen og mindfulness’en har sneget sig ind på min hjemmeside.

Jeg er begge dele.

Jeg er TIL begge dele.

Jeg fungerer bedst med begge dele.

Som nu er en.

Det giver balance. Min balance.

www.jetteblok.dk

Håber du har en god fornemmelse for, hvad der skaber balance hos dig. Hvis ikke, så lad mig hjælpe dig.

Nyd din dag.

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar