Jette Yoga – til Alle …

MEN jeg er jo ikke smidig ?

Jeg ved ikke, hvor mange gange, at jeg har fortalt mennesker, at man ikke behøver at være mega smidig for at dyrke yoga. Vi er alle startet et sted. Vi har alle stadig et eller andet sted i kroppen (eller flere…), hvor vi er udfordret. Jeg har flere.

Du behøver ikke at kunne smække snuden i knæene eller sætte tæerne på toppen af hovedet – men jeg forstår dig godt, når du fx på Instagram ser alle de slanke, smukke yogaudøvere, som netop gør alt det.

14470776_10210201253644013_359225477_n

Jeg har bare brug for at sige til dig – at yoga ER SÅ MEGET MERE.

Den yoga jeg underviser i, tager udgangspunkt i DIG.

Den tager udgangspunkt i DIT udgangspunkt.

Fordi jeg netop ikke underviser i fitnesscentre, hvor der står 30 mennesker og smiler i spandex (selvom det er sjovt), har jeg TID til at SE DIG.

Det er præcis det, som jeg holder allermest af – og det er derfor, at jeg primært er i virksomheder og på retreats – så jeg har tid til at se dig og give dig den bedste oplevelse på yogamåtten.

Ikke at jeg retter dig 17 x på en session, for det kan også være belastende. Men jeg holder kærligt øje. Jeg er opmærksom på, når jeg kan se, at du er smidig et sted og kan give den fuld gas – og har brug for støtte og måske et alternativ, et andet sted. Hvis du har dårlig ryg, så finder vi en vej – og hvis du er hypermobil, så viser jeg dig, hvordan du skal passe på dine led.

Det er Jette Yoga.

Det er Yoga med Nærvær.

Web - Yoga

Det er Yoga, der skaber kontakt mellem det indre og ydre og gør, at du bliver bedre forbundet med dig selv, dit åndedræt og din krop.

Det er den Yoga, som jeg elsker at indbyde til – og også den Yoga, som du vil opleve, når du møder mig på yogamåtten, med de skavanker, som du nu engang har.

Det er ikke for sjov, at jeg siger Yoga er for ALLE.

Måske ikke al yoga. Jeg går også selv uden om visse yoga-stile, fordi de ikke passer til mig. De vil måske passe til dig?

Men jeg vil vove at påstå, at den yoga jeg inviterer til – der kan alle være med – og så er det så op til dig, om det er en stil, som du bryder dig om.

Så vi ses på yogamåtten – enten på jobbet, på retreats eller måske i Indien i 2018.

14454508_10210201253484009_1788642287_n

Kærlige hilsner
Jette Blok

Ps fotos er af fantastiske Kresten Fjord – med kærlig stor TAK.

 

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar