Prioriter dit liv – nu

Mit seneste nyhedsbrev handler om at prioritere – du kan læse det lige her – og måske blive nysgerrig på, hvorfor du gør, som du gør . . .

Hver eneste år når jeg rejser til Goa, får jeg misundelsesværdige blikke og spørgsmål, fordi det for mange virker som en umulig opgave, at give sig selv 1-2 uger – så langt væk. 

At det er en prioritering ligesom træning, søvn, god mad og nærvær, ved jeg. Jeg ved så blot også, hvad det gør ved mig at besøge Indien hvert år. Mange fortæller mig, at det jo er let for mig, fordi jeg tjener penge, mens jeg er derude. Jeg kan dog kærlig afsløre, at jeg ikke bliver fed af yogarejser og at de ca. 30.000,- (før skat) kun lige dækker mine egne udgifter for rejsen og ikke de 100vis af timer, som går forud med planlægning.

Så jo – for mig er det også en prioritering af både tid & penge – og jeg gør det med glæde, for det er så vidunderligt.

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar