Om begrebet fabelagtig – og forskellen på at ligne en million og føle sig som en million…

Bølgen startede allerede i 2014 og blev igen bekræftet i 2015.

_DSC4556

Jeg lå på en vidunderlig strand i Indien og talte med en skøn indisk kvinde, som også var på ferie. Vi talte om tøj, mode, pigeting – ja, selv på et yoga retreat i GOA taler man om den slags. Det er ikke røgelsespinde og yoga alt sammen.

Hun sagde en sætning, som jeg har holdt fast siden.

Frit oversat lød den:

Gå kun med tøj, du ser fabelagtig ud i.

Den satte tanker i gang. Ikke kun hvad angår mit klædeskab, men hvad angår hele mit liv.
Alt det jeg omgiver mig med.

Jeg vælger at sætte barren højt.
Mange steder.
Og når jeg så kigger mig omkring, så er der stadig halve løsninger hist og pist.

I marts, fordi vi dybest set ikke har det fabelagtigt med hus og have, satte vi vores hus til salg. En oprydning er gået i gang. Vi flytter til mindre og mere fabelagtigt for os. Vi muger ud og luger ud – gemmer kun det, som passer til vores nye kommende hjem og vores liv, der, hvor vi er NU.

Hvad angår klædeskabet, så står der lige nu permanent en plastiksæk derinde og jeg er benhård. Der ryger tøj og sko ud, som jeg ikke ser og føler mig fabelagtig i – UD.

Jeg ønsker ikke nøjes – på nogen fronter. Det gælder også kærlighed. Jeg ønsker ikke bare at vide, at dem omkring mig elsker mig. Jeg vil FØLE det helt ind i knoglerne. Så da jeg i mit ægteskab sidste år fik en følelse af, at det her kunne være endnu mere fabelagtigt, så sagde jeg det højt. Rigtigt højt. Det resulterede i 2 x parterapi hos dygtige Katrine Axholm efterfulgt af et valg om, at gøre livet og ægteskabet endnu mere fabelagtigt igen – at minde os selv om, at vi ikke tager hinanden for givet – at vi vil hinanden og værdsætter hinanden.

Derfor blev vi gift igen. På den smukkeste strand i Indien. Den selvsamme strand, hvor jeg få dage inden havde solbadet med miss Faboulous.

GOA Bryllup I

Tænk over det.
Du har et liv – så vidt vides.
Gør det fabelagtigt.
Tag gode valg.
Omgiv dig med både mennesker og ting, som er fabelagtige.

Du fortjener det.
Livet fortjener det.

I morges læste jeg interview med modekommentatoren Mads Christensen. Han nævner, at der er hulen til forskel på, at ligne en million og føle sig som en million.

Jeg ønsker at føle mig som en million. Hver dag. Inden i. Både når jeg lukker øjnene og når de er åbne. Både når jeg kysser min mand – og sidder i min stue og krammer mine unger. Høje krav tænker du måske – men jeg lever ud fra devisen om, at hver dag er en gave – og vi har kun I DAG.

Jeg siger ikke kun “Jeg elsker dig” til mine kære. Jeg spørger dem, om de mærker, at jeg elsker dem. Det andet er bare ord. Ord er ikke nok. Nuet og følelsen, der opstår, er så meget mere.

Nuet.
Nærværet.
Kærligheden.
Og det NU og den KÆRLIGHED skal være fabelagtig.

P1010181 (2)

God pinse og tak fordi du læser med.

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar