Lad mig MÆRKE dig …

6.25_conga_make_it_personal

Arbejdet med de jobsøgende sjæle er FANTASTISK.

Jeg arbejder både med raske og sygemeldte. Arbejder med private klienter, som ønsker lidt ekstra – og har brug for mere intens rådgivning, end der kan ske i grupper.

Står du og skal have nyt job, er der flere ting, som er nødvendigt at være opmærksom på i dit CV og i din proces – her er et par tip:

Du skal aktivere dit netværk. 60-70 % af stillinger kommer ikke på jobindex. De besættes via netværk. Du skal være med i den strøm.

Du skal være på LinkedIn – 30 % af private virksomheder starter deres søgning efter nye medarbejdere herinde. Vær her – og hav en toptunet profil.

Jeg skal kunne MÆRKE dig i dit CV. Mærke hvad du vil, hvad du kan, hvad du kan bibringe MIG – og ikke mindst – HVORFOR du vil og kan det. Jeg skal mærke, hvorfor du står op om morgenen og har lyst til at gå på arbejde – helt basalt.

Du skal kigge kritisk på, om du skal lave klassisk CV eller kompetence CV. Skal du ansættes pga. dine tidligere ansættelser og titler – eller på baggrund af dine samlede kompetencer. Hvad skal historien om dig være – hvordan skal den serveres.

Giv mig ikke udelukkende floskler ord – giv mig eksempler, så du er TROVÆRDIG.

Hvem er D U og hvordan bringer den værdi hos M I G.

Vis mig det. Giv mig det. Så sker der måske, hvad der skete for en kandidat fornyelig – jeg fik mailen forleden:

***

Hej Jette

Jeg ved ikke, om du kan huske mig, men jeg deltog i dit jobsøgningskursus i maj måned hos Hartmanns. Du inspirerede mig til at lave et kompetence CV og kom med andre guldkorn, som jeg sugede til mig.

Det gav pote, og jeg har i dag fået tilbudt et job efter otte måneders ledighed. Jeg vil bare sige tak for hjælpen og inspirationen – de fleste brokker sig, men glemmer at rose. Vi (de) ledige er jo jaget vildt for tiden, så det er rart med kvalificeret hjælp og forståelse.

Endnu engang 1000 tak.

***

Velbekomme – og god vind til dig, der søger nye græsgange.

www.jetteblok.dk

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar