Året, der gak – Nytåret, der kommer…

2016 rinder stille og roligt ud…

Roen sænker sig – jeg bruger ”feriedagene” mellem jul & nytår til at slappe af – forberede et nyt år – og putter mig med familien.

2016 har været endnu et spændende år. Til tider lidt for spændende.

2016 var året for opstart af ny uddannelse (psykoterapeut), mere Jette-Yoga i virksomheder, mere TID til at skabe ro og i særdeleshed til at skabe min app StilleStund. Det endte med at blive et år, hvor der var ingen ledige og sygemeldte via 2. aktør i min kalender – men tilgengæld flere 1:1 coach klienter.

2016 var et år, hvor relationer gik og nye kom. Hvor nogen rykkede tættere på – og nogle af dem, som i forvejen var langt væk, kom endnu længere væk.

Vi stiftede i min familie bekendtskab med neuro borreliose, da min kære natur-vild-mand i sommer blev ramt ganske voldsomt af dette (ikke alt i naturen er smukt…) – og brugte et par dage af sommerferien på Skejby (som i øvrigt varmt kan anbefales). Sådan en omgang, får mig til at lige stoppe op og minde mig selv om, hvor skrøbeligt livet kan være – helt uforudset.

Et år hvor ungerne bare blev større og frækkere – og på samme tid dejlige og mere selvstændige små individer. Kæft jeg er så hamrende heldig altså…

Jeg gør gerne status ved udgangen af et år. Kigger på det. Smager på det.

Endte det med at se ud, som jeg havde drømt om.

Smager det godt?

Jeg må sige, at overordnet, så ser det ret godt ud (på trods af alt for mange musikstjerner har forladt kloden) – og det smager aldeles forrygende. Jeg har godt gang i min lille business og tiltrækker lige præcis de kunder, som jeg skal.

Det er faktisk ret fint. Jeg tror på, at det sker, fordi jeg bl.a. tror på, at det sker. Så tror jeg på, at det sker – fordi jeg stadig plejer netværket, som du også gør – fordi vi ved, at det er gennem relationer, at så meget fint opstår.

Hvad skal der til i 2017, hvor at det hele ser endnu bedre ud og smager endnu bedre?
Det bruger jeg i øjeblikket tid på at kigge på – smage på – mærke – søsætte.

Har du noget, som du skal nå? Noget du skal ændre. Noget du skal justere på. Her tænker jeg mest mentalt og praktisk – jeg er hverken personlig træner (fysisk) eller diætist (hvilket nok er meget godt…).

Har du noget, som du drømmer om, men tænker – det når jeg ALDRIG – så er det måske nu, at du skal kigge på, hvordan du trods alt begynder at lægge stenene i den retning mod drømmen – så du trods alt har en retning.

Jeg plejer gerne at sige, at du kan ALT, bare ikke på ÉN gang…

Jeg plejer at sige, at alt er muligt – det tager måske bare lidt tid…

Inden for en vis realistisk ramme naturligvis – men det ved du jo også godt…det er jo lidt som at klage over, at man ikke vinder i Lotto – men i øvrigt ikke spiller…

Når jeg ser på, hvad jeg selv har nået i mit liv – i særdeleshed de sidste 4 år som selvstændig, så kan jeg godt lidt tænke, at vi kan ALT – og gode mennesker omkring mig bekræfter mig jævnligt i den tanke, hvilket jeg bliver ganske rørt over – hver gang.

I 2017 afholder jeg mit første Yoga retreat i Indien (påsken, ja der er stadig en lille håndfuld pladser tilbage). Det er ret så vildt. Indien, som jeg efterhånden har til vane at besøge hvert år, lægger base til et skønt retreat til DIG, som ønsker at GIVE dig selv MERE, MÆRKE dig selv MERE – VÆRE MERE. Bare mere af det hele – appetit på livet – og så fokus på de vigtige ting – for dig.

Jeg lægger 2017 ud med at have aftaler med 5 skønne virksomheder om firmayoga – og flere er på vej. Jeg har en del i coaching forløb pt. – både mennesker med stress og overbelastning, mennesker, der mobbes på deres arbejdsplads – mennesker, der har brug for hjælp til at finde retning og vej – og mennesker, som bruger mig som støtte og sparringspartner til at sikre, at de holder vejen. Det er så fint. Jeg er dybt taknemmelig over, at mennesker på den måde viser mig tillid.

Da jeg forleden læste en artikel om (meget kort ridset op), at mindfulness blot havde givet flere stress-sygemeldinger og derfor var en fadæse – tænkte jeg, at måske netop mindfulness og det, at vi kommer hjem og rent faktisk MÆRKER os selv er med til, at vi for første gang i lang tid, mærker, hvor overbelastet mange er.

Jeg får mails fra mennesker om, at de ikke sover – men nu gør via StilleStund. Jeg er glad på deres vegne – for det kræver en god nattesøvn, at arbejde med sig selv og med at komme hjem…

Så hvis 2017 skal være året, hvor du kommer hjem – eller får det endnu bedre hjemme, så ønsker jeg dig en smuk rejse. Hav tålmod. Gode ting tager tid. Mange mister tålmodigheden i det lange seje træk – fordi vi er så vant til, at vi skal ramme plet FØRSTE gang – og i øvrigt også HVER gang.

Men det skal vi ikke nødvendigvis.

Vi er forskellige.

Du er, som du er.

Jeg er, som jeg er.

Vi er begge mennesker og langt de fleste med en kæmpe appetit på livet – tag for dig af buffeten, selv i en tid, hvor det brænder så mange steder i verden. Det nytter ikke, at vi læner os tilbage og opgiver. Det er da netop nu, at vi skal mærke, vise og dele, hvad pokker vi er her for.

Så stil dig selv disse spørgsmål, når du træder ind i 2017:

Hvad er du her for…helt overordnet…?

Hvad skal du nå i 2017 ?

Hvilke sten skal lægges nu, for at du kommer på den rette vej ?

Hvad skal  du mærke i 2017 ?

Hvad skal du smage på i 2017 ?

Sig dine drømme højt – og stop dig selv, når du så efterfølgende taler dem ned igen. . .

Sig det højt…sig livet højt…lev livet højt.

***Du får naturligvis et nytårstilbud her – og det er 1,5 times coaching & sparring på DIT 2017 for KUN 799,- KUN i januar måned 2017 – face2face eller via telefonen. Eventuel transport tillægges, hvis du bor virkelig langt væk fra mig*** Kontakt mig på 23314002 eller info@jetteblok.dk for at booke DIN 2017Session.

Med det, ønsker jeg dig en glædelig bagjul – og et forrygende 2017.

Allerbedste kærligste hilsner
Jette Blok

Følg JETTE BLOK

Skriv en kommentar